Adio 2011
Autor: Cozma Alexandru  |  Album: 1  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sfatcrestin in 01/01/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

     

       Dacă în 2011 se zvonea că în următorul an va veni sfârşitul lumii, să ne rugăm ca în anul acesta să vină Isus, oricum sfârşitul lumii nu va veni niciodata fiindcă „lumea” îşi va lăsa chiria şi taxele, impozitele, amenzile şi se va muta în cerul lui Dumnezeu care a fost pregătit pentru oameni.

       Pare atât de greu să ne despărţim de pământ, dar de ce? Oricum am uitat cât de frumoasă e marea iarna, am uitat cum cad frunzele din copacii care au rămas doar în poze, ghioceii nu mai au unde să răsară e plin de betoane peste tot parcă ar fi un fel de Atlantida al ghioceilor.

       Am vrea să rămânem pe pământ cât mai mult; dar e greşit spus aşa, dacă am vrea să rămânem cât mai mult pe el ne-am sinchisi să grabim venirea lui Isus, fiindcă ne-a promis că va fi un cer nou şi un pământ nou pentru că ăsta pe care locuim acuma nu mai este pământ, este numai plastic şi pungi.

        Un creştin bun se bucură atunci când aude o veste despre grăbirea morţii, decât atunci când oamenii se tânguiesc întârziind-o.

 


Maranata!
Fiți binecuvântat de Domnul!
Adăugat în 01/01/2012 de cost_ana
din păcate, frate Cosmin acesta este un cuvânt mai greu de primit...desprinderea de cele pământeşti va rămâne totuşi o luptă pentru mulţi creştini
fii binecuvântat, frumoase gânduri
Adăugat în 02/01/2012 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1220
  • Comentarii: 2
Opțiuni