Un primar model
Autor: Cozma Alexandru  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sfatcrestin in 05/12/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

          Sorin Apostu primarul clujului este acuzat de luare de mită. Probabil că a facut-o, nu ştim sigur dacă a luat ’’pepeni sau combustibil’’. Spunea cineva: ’’nu ne mai aşteptăm să apară ceva nou în conducerea ţării, oricum recordul e bătut”. Am o compasiune pentru domnul primar, nu vreau să îl condamn pentru ceea ce a făcut, i se putea întâmpla oricui, ispita e mare. O cât de adevărat este proverbul care spune aşa ’’cine fură azi un ou, mâine un bou’’, câte ouă a furat primarul nostru nu ştiu, dar ştiu ca şi eu am facut-o de multe ori cu gândul că de unde iau este din belşug.   

          Biblia spune: ’’ Cine este credincios în cele mai mici lucruri este credincios şi în cele mari; şi cine este nedrept în cele mai mici lucruri este nedrept şi în cele mari.” Românul a rămas cu concepţia că la locul de muncă unde eşti platit la salariul de 1000 de lei, nu este de ajuns, aşa că va trebui să îşi propage restul salariului pe sub mână, neđându-şi seama că se compromite. Dacă îl întrebi de ce fură o să iţi spuna ca nu îi ajung, şi că "ăia" din parlament fură oricum mai mult de cât el. Important este ca pentru Dumnezeu furtul este tot furt, indiferent de volumul lui. 

          Doamne te rugăm iartă-ne că de atâtea ori am furat câtuşi de puţin şi nu ne-am simţit hoţi, dar când apare cate o victimă în televizor ne bucurăm aşa de tare de necazul ei, încât uităm complet de menirea noastră

este un adevăr de necontestat! Domnul să ne lumineze!
fii binecuvântat!
Adăugat în 02/01/2012 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1150
  • Comentarii: 1
Opțiuni