Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Credinţa unui savant
Autor: Anonim  |  Album: Adevaruri vesnice  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 11/12/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Ca om de ştiinţă, dr. Werner von Braun (1912-1977) era mereu invitat să vorbească la anumite întruniri.

La un prânz dat la Denver de guvernatorul statului Colorado Werner a vorbit despre "credinţa în Dumnezeu a unui savant". Printre altele, el a zis: "Publicul are un adânc respect faţă de uimitoarele cuceriri ale ştiinţei realizate în timpul vieţii noastre. Există o admiraţie pentru procesul ştiinţific de observare, de experimentare. Şi totuşi, pe unii îi supără că noi nu putem dovedi pe cale ştiinţifică faptul că există Dumnezeu. Oare va trebui să aprindem o lumânare ca să vedem soarele?

Omul Îl poate cunoaşte pe Dumnezeu numai prin revelaţia Sa în Persoana lui Isus Hristos, cum e mărturisită în Scriptură. În încercarea noastră de a-L cunoaşte pe Dumnezeu, Isus Hristos trebuie să fie ţinta eforturilor şi a inspiraţiei noastre.

Ştiinţa a constatat că nimic nu se pierde, ci totul se transformă. Dacă Dumnezeu aplică acest principiu fundamental la cele mai mărunte şi neînsemnate părţi ale universului, oare nu se aplică acelaşi principiu şi la coroana creaţiei Sale - la sufletul omului? Eu cred că da! Viaţa şi sufletul nu se pot dezintegra în nimic.

Astfel, sufletul e nemuritor. Nemurirea sufletului îl poate face să se bucure de răsplată sau să sufere".

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 723
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni