A-l lega pe Diavolul!
Autor: Rapidograful Vietii  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de andrei_csaba in 22/11/2011
    12345678910 0/10 X

Biserica trebuie sa invete secretul acestei puteri "de a lega" rugaciunii, pentru ca este scris: "orice veti lega pe pamant, va fi legat in Cer" (Matei 18:18). Si ce poate insemna aceasta "legare" decat a impiedica lucrarea dusmanului prin apelul la puterea biruitoare a Celui ce "S-a nascut ca sa nimiceasca lucrarile Diavolului?" (1 Ioan 3:8). Daca vei lua Cuvantul lui Dumnezeu si vei cauta sa descoperi singur acest adevar, vei intelege ca biruinta de la Calvar nu a fost numai o victorie asupra pacatului, ci si o biruinta impotriva lui Satan; nu numai impotriva lui ca ispititor, ci si ca potrivnic, ca falsificator, ca inselator si mincinos. Si vei intelege ca poti si tu beneficia si tu de biruinta asupra "celui tare", pe baza victoriei castigate de Cel ce l-a invins pe Calvar; si ca, de asemenea, poti sta pe terenul biruintei Domnului Isus, nu numai pentru tine insuti, ci si pentru altii, pentru campul de misiune al lumii intregi.

Matei 12:29

Sau, cum poate cineva să intre în casa celui tare şi să-i jefuiască gospodăria, dacă n-a legat mai întâi pe cel tare? Numai atunci îi va jefui casa.

Matei 18:18

Adevărat vă spun că orice veţi lega pe pământ va fi legat în cer; şi orice veţi dezlega pe pământ va fi dezlegat în cer.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 908
Opțiuni