Scrisoare din inima lui Isus
Autor: Buium Cecilia  |  Album: Evlavia  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Evlavia in 21/10/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

Pentru o persoana speciala,



M-am hotarât să-ţi scriu o scrisoare ca să-ţi spun ca-Mi  pasă de tine…, că Mă interesează soarta ta şi ca as Dori mult sa vorbim doar noi amândoi, dar ştiu că pentru aceasta aproape niciodată nu ai timp, esti mereu ocupat.

 

Te-am văzut seara când discutai cu cei din casa ta…Eu aşteptasem toată  ziua că poate vei dori să vorbeşti şi cu Mine,… dar asta nu s-a intamplat. Ti-am daruit  un apus de soare minunat  la sfârşitul zilei şi am aşteptat :…dar din nou nu ti-ai facut timp să vorbeşti cu Mine,..ai repetat fugitiv aceeasi poiezie pe care o reciti seara si pe care tu o numesti rugaciune şi apoi te-ai culcat.

 

ACEASTA M-A DURUT MULT!

 

Noaptea  te-Am privit cum dormeai,…. si Am dorit cu ar doare sa-ţi ating fruntea,… de aceea am revăsat lumina lunii pe faţa ta,..dorind fierbinte să simţi prezenţa Mea şi să putem vorbi, dar nu a fost posibil… erai prea obosit.

 

ŞI TOTUŞI AM RĂMAS VEGHIND  ASUPRA TA ÎN CONTINUARE!

 

Dimineaţă, când te-ai trezit, eram lângă patul tău,… în lumina minunatului Meu răsărit de soare, care a inundat odaia. Am sperat că-Mi vei spune: "Bună dimineaţa!",… dar n-ai făcut-o,…te-ai intors în patul tău dorin să-ţi prelungeşti măcar pentru câteva clipe somnul dulce,… astfel ai amânat, din nou, întâlnirea cu Mine. M-am gândit că poate era prea devreme şi de aceea nu M-ai observat. C-a de obicei,… dimineaţa ai putin timp,..după ce te-ai trezit în fugă, te-ai îmbrăcat ordonat  şi te-ai grăbit să ieşi din casă.

Cînd ai privit ultima dată în oglindă ai observat Biblia din mers  şi atunci inima Mea a tresăltat la gândul  că vei dori să Mă asculti, dar ai renunţat.

 

         Am încercat să-ţi atrag atenţia când ai deschis uşa grăbit. Ţi-am sărutat faţa cu boarea dimineţii. Ţi-am fredonat o melodie de dragoste prin ciripitul păsărilor , dar ai trecut pe lângă Mine grăbind pasul,… iar Eu,… AM RĂMAS CU INIMA ZDROBITĂ PRIVIND ÎN URMA TA.

 

Cu toate acestea Am continuat să verghez asupra ta mai departe!

Mai târziu, te-am privit mergând şi discutând aprins cu prietenii. O! Cât aş fi dorit să schimbi câteva cuvinte şi cu Mine!... M-am apropiat şi am sperat să-Mi vorbeşti. Am încercat să vorbesc cu tine,… prin albastrul cerului,… Ti-am şoptit “TE IUBESC!”  prin foşnetul frunzelor  din copaci si ti-am spus-o blând printr-un vânt căldicel, dar ai trecut , din nou, pe lângă Mine fără să Mă bagi în seamă.

 

Seara, la sfârşitul zilei, ţi-am trimis din nou un minunat apus de soare. Apoi prin stelele Mele strălucitoare  ti-am facut mii de semne, nădăjduind că Mă vei vedea şi vei dori să  stam de vorba …. Insă AM RĂMAS ÎNŞELAT ŞI DE DATA ACEASTA, ultima sperantă de a vorbi cu tine s-a stins.

 

Tot astfel, în fiecare zi am continuat să Mă descopăr prin tot felul de căi,… sperând că vei dori să fiu Păstorul tău. Eu pot să-ţi port de grijă ca nimeni altul.

Odată,… uimit de diversitatea şi desăvârşita viaţă a naturi ce te în conjoară ai meditat la Creatorul ei,..şi Eu am crezut că te vei hotărâ să vorbeşti cu Mine.

Însă un gând oarecare,… se pare important pentru tine,… ţi-a abătut atenţia.

 Da,… probleme şi nu puţine,…însă Eu aş putea să te ajut în rezolvara lor!

 

Dac-ai şti de câte ori ai trecut prin necazuri,... cum Am dorit să-ţi şterg lacrimile,…deşi nu erai atentă la Mine ţi-am trimis în dragostea Mea o adiere de vânt caldă şi uşoară, pentru a te mângâia în tristeţea ta, …dar nici atunci nu te-ai gândit la Mine ci numai la durerea ta…! Voiam atât de mult să-ţi dăruiesc mângâiere, putere şi-nţelegere,..dar nu Am avut ocazia!

 

FĂRĂ  SĂ-ŢI  DAI  SEAMA  M-AI  EVITAT  MEREU!

 

Dragul Meu când va mai  începe o zi,… când vei fi în tumultul ei, în amurg sau în orice clipă din zi,…când îţi este greu când eşti trist şi singur,..aminteşte-ţi de iubirea Mea faţă de tine!

Este o iubire mai adâncă decât marea , mai înaltă decât cerul şi mai cuprinzătoare decât cele mai profunde nevoi ale inimii tale!… TE IUBESC cu o dragoste veşnică, de aceea incă mai veghez asupra ta.

Dacă vei dori să stai de vorbă cu Mine, îţi voi da răspuns la toate întrebările care le-ai găsit fără răspuns,…îţi voi aduce liniştea după care tânjeşti de atâta timp,..lângă Mine vei găsi cu adevărat fericirea şi vei afla pacea lăuntrică.

 

Cheama-Mă şi-ţi Voi răspunde, îţi voi fi alături şi te voi ajuta, …pentru binele tău, te rog să realizezi astăzi şi să înţelegi că de cele mai multe ori faci totul singur, fără Mine si de aceea suferi mult!    

"Iată, Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el si el cu Mine."

 

Al tău prieten care te iubeşte,
ISUS CHRISTOS

frumoasă scrisoare, plină de Iubirea Sfîntă. În forma asta e perfectă.
complimenti şi la mai multe
Adăugat în 25/10/2011 de 1954adina.9mai
E meritul Lui pt ca noi oamenii suntem capabili sa scriem in acest mod profund. Duhul Lui este Cel mai iscusit scriitor. Oricum ma bucur ca Domnul sensibilizeaza crestinii prin aceste cuvinte.
Adăugat în 25/10/2011 de Evlavia
de copiat, si de transmis si altor suflete! fiti binecuvantata!
Adăugat în 29/10/2011 de floridinmaracineni
Sincer va spun eu in orice biserica merg o citesc ca si scrisoare din partea Domnului Isus (in loc de poezie) si multe inimi sunt sensibilizate prin aceste cuvinte de Duhul lui Dumenzeu.

Se merita sa o copiati si sa o recitati in orice biserica.

Adăugat în 29/10/2011 de Evlavia
Statistici
  • Vizualizări: 3554
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.