Diavolul ma impingea
Autor: Petru Popovici  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 23/01/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Harry Woods a fost inginer în Knoxville, Tennessee. în urma unui atac de cord a fost internat de urgenţă, dar pe drum spre spital deja a murit. La spital i s-au făcut o seamă de intervenţii pentru readucerea lui la viaţă şi au reuşit. El e unul din cei ce au depus mărturie, de ceea ce a văzut dincolo, în perioada cît a fost plecat. Reviste şi ziare au publicat mărturia lui. Iată ce a spus el:
"Alunecam în jos, tot mai jos, ca în adîncul pămîntului. Aveam acest groaznic simţămînt, că sînt pierdut. Nu a fost cum am învăţat ca şi copil, că totul e foc şi pucioasă. Eu aveam senzaţia de frig. Nu ştiu de ce am fost pe acolo. Se mai afla şi altceva pe acolo, un fel de spirite ce se mişcau cu mii de kilometri pe oră. Cred că unul din aceste spirite rele, mi se pare a fost diavolul, mă împingea mai adînc, mai adînc în acel loc groaznic. M-am simţit învelit de întuneric cu spirite negre ... în depărtare am văzut o Fiinţă şi cumva ştiam că e Isus, care m-ar putea salva. Am încercat să-L strig, dar n-am putut".
în starea aceea de groază, fără să mai poată striga după
ajutor, şi-a revenit. Era pe patul spitalului. Cei ce merg pe calea păcatului e bine să-şi dea seama înainte de a fi prea tîrziu.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1586
  • Export PDF: 2
Opțiuni