Ce cosmetice folosesti?
Autor: Petru Popovici  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 23/01/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
O credincioasă, ce avea o faţă curată, foarte frumoasă, a fost întrebată odată de o doamnă elegantă: "Te rog, spune-mi ce cosmetice foloseşti?" Credincioasa a privit-o şi a răspuns:
pentru buze - adevărul
pentru voce - rugăciunea
pentru ochi - mila
pentru mîini - binefacerea
pentru inimă- dragostea.
frumusete?
Frumusetea este desearta dar femeia care se increde in Domnul va fi laudata.Prov 31:30
ce mare descurajare cind frumusetea exterioara nu corespunde cu frumusetea inerioara ...ce dezamagire ...Mulumeste-i lui Dumnezeu ca te-a creat intr-un mod asa de minunat :)
ce cosmetice folosesti?
E minunat ceea ce ati scris, frumusetea adevarata vine din interiorul nostru si se rasfrange pe chipurile noastre, daca in inimile noastre e bucurie atnci cu siguranta, vom reusi sa atragem lumea din jurul nostru!!
Dumnezeu , sa va binecuvanteze in continuare
Frumusetea
Eu cred ca frumusetea adevarata vine in primul rand din interiorul oamenilor. Cu toate astea noi oamenii ne surprindem in fiecare zi nemultumirea fata de fizicul nostru si dorinta de a arata tot mai bine. Consider ca fiecare om trebuie sa descopere frumusetea dumnezerii puse in el si sa multumeasca d-lui
frumusetea
Frumusetea ne poate fi data doar de Isus Hristos. Azi am citit ca pt. El este mai importanta frumusetea interioara decat cea fizica. In textul pe care l-am citit in evanghelia dupa matei El spune sa curatam intai partea din interior si dupa aceea cu siguranta ca si exteriorul va fi curat si placut inaintea Sa.
..interesant...
Sa ne ajute Domnul sa folosim totdeauna aceste cosmetice.
Amin
Adăugat în 07/01/2008
Ce cosmetice folosesti?
Indiscutabil caci valorile spirituale sunt cele care ne innobileaza si ne trnsforma din toate punctele de vedere.Dragostea transforma si cea mai stearsa fiinta,incununand-o cu farmec si gratie.Dragostea da splendoare si stralucire vietii.O viata lipsita de iubire este o gradina fara lumina soarelui unde nimic nu va inflori.Experienta dragostei,de a iubi si deopotriva de a fi iubit confera o intensitate si o bogatie a trairii,ce nu pot fi suplinite de nimic altceva.LUMINA ESTE SEMANATA PENTRU CEL NEPRIHANIT SI BUCURIA PENTRU CEL CU INIMA CURATA !!!!!!!!!!!POT TOTUL IN HRISTOS,CARE MA INTARESTE !!!(FILIPENI 4CU13).
Adăugat în 24/03/2008
Ce cosmetice folosesti?
Indiscutabil caci valorile spirituale sunt cele care ne innobileaza si ne transforma din toate punctele de vedere.Dragostea transforma si cea mai stearsa fiinta,incununand-o cu farmec si gratie.Dragostea da splendoare si stralucire vietii.O viata lipsita de iubire este o gradina fara lumina soarelui unde nimic nu va inflori.Experienta dragostei,de a iubi si deopotriva de a fi iubit confera o intensitate si o bogatie a trairii,ce nu pot fi suplinite de nimic altceva.LUMINA ESTE SEMANATA PENTRU CEL NEPRIHANIT SI BUCURIA PENTRU CEL CU INIMA CURATA !!!!!!!!!!!POT TOTUL IN HRISTOS,CARE MA INTARESTE !!!(FILIPENI 4CU13).
Adăugat în 24/03/2008
Ce bine ar fi dak fiecare om ar folosi cosmeticele acestea..... multi sunt cei care folosesc alt fel de cosmetice si putini sunt aceia care folosesc cele sp mai sus......
Adăugat în 19/04/2008
imi place mult...sa ne ajute DUMNEZEU sa folosim cat mai des aceste cosmetice....
FATA LUI SA STRALUCEASCA PESTE FATA NOASTRA!!!!
Adăugat în 31/10/2008
uimire
.....ce mult poti intelege dintr-un text atat de scurt
Adăugat în 08/03/2009
minunat
eu nu sunt pocaita adica nu am botezul in apa, doar mai merg la biserica imi place mult tot ce aud despre Dumnezeu parintii mei sunt pocaiti cred in Dumnezeu si as vrea sa incep o viata noua cu El sa ma nasc din nou asa cum cere Dumnezeu nu ma impiedica nici sotul nici soacra sa ma intorc la Dumnezeu pur si simplu nu ma pot lasa de COSMETICE!!! fara ele mi-se pare ca sunt urata. nici macar nu fumez nu beau nu fac rau nimanui doar atat... nu pot fara cosmetice ce sa fac? eu stiu ca Domnul poate sa ma elibereze de acest lucru, dar nu sunt in masura sa-i cer ceva domnului. poate ca o sa vi-se para ridicol acest lucru dar e greu ma lupt cu mine insumi iubesc Cuvantul Domnului dar firea a pus stapanire pe mine ce sa fac?
Adăugat în 12/06/2009
atentie
aici nu se pun reclame si anunturi vulgare,administratori ce faceti? si sunt doua reclame la fel.
Adăugat în 29/08/2009
pentru Natalia...
Natalia, nu vad de ce nu poti folosi cosmetice! Nu cred ca e interzis sa te simti frumoasa pentru sotul tau si chiar pentru tine, atat timp cat nu o faci intr-un mod extremist! Si pocainta nu sta in botez, altfel jertfa lui Cristos pe cruce ar fi inutila - asa cum zice Pavel in Galateni 5 - nu mai e de folos daca noi adaugam la harul ce ni s-a dat si fapte --- nu mai intelege gresit, ca sa te pocaiesti inseamna ca te uiti la viata ta si vezi pacatele pe care le-ai facut si sacrificiul pe care l-a facut Isus prin faptul ca a ales sa vina pe pamant, sa traiasca o viata perfecta in locul nostru, sa merite astfel sa ajunga in rai si sa prezinte viata Lui inaintea lui Dumnezeu si sa schimbe locul cu noi - astfel cand ne punem credinta DOAR in El pentru iertare de pacate si mantuire, El ne da acest lucru, asa cum a promis, si Dumnezeu nu minte, si primim in dar - gratuit - viata vesnica impreuna cu El in Rai.Botezul e marturia inaintea lumii ca ai ales sa-L urmezi si sa faci voia Lui in viata ta. Botezul nu aduce mantuire, iar daca nu este insotit de credinta, doar te uda!!! Atat timp cat vrei sa-L slujesti si sa faci voia Lui si sa-I dai slava prin tot ce faci, nu vad de ce ar fi o problema sa folosesti cosmetice - si eu una le folosesc, nu in exces, dar doar pentru ca vreau sa ma simt frumoasa pentru sotul meu... ca orice femeie de altfel! Domnul sa-ti dea intelepciune si sa te ajute sa intelegi ca El iti aduce eliberarea, nu incorsetarea in alte legi, reguli si restrictii! Daca zici ca vrei sa tii legea, atunci trebuie sa o tii pe toata, nu doar pe cele care iti plac, dar Isus e implinirea legii, si noi avem cale libera la Tatal prin credinta in El. Nimic mai mult, nimic mai putin, nimic altceva - Doar Isus aduce mantuirea!
Adăugat în 03/12/2009
Statistici
  • Vizualizări: 8174
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 4
  • Comentarii: 14
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni