Intoarce-ti clepsidra da-ti timpul inapoi !
Autor: Chindris_Daniel  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Chindris_Daniel in 18/07/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

Intoarce-ti clepsidra da-ti timpul inapoi !

 

Timpul a trecut si de ce să nu recunoaștem, trece in continuare de parcă praful de pe fundul clepsidrei nu s-a terminat. Istoria se continuă și astăzi o scriem noi, generația asta de plictisiți

      Scriu acest editorial având un gust amar în suflet și o privire aruncată peste credincioșii betonați in rutină și în plictiseală.

      Trăim ca niște roboți programați. Venim la biserică din obisnuință că mai trebuie șters și praful de pe băncile bisericii. Suntem de neclintit... prinsi in cuie. Nu ne mai mișcă nimic. Pot să tragă predicatorii cu bombe nucleare de la amvon că nouă nu ne mai pasă.

       Avem drumurile noastre…

       Spunem de multe ori că avem pe Hristos… da El e inchis la pagina 924 traducerea Cornilescu , Il lasam acolo la presat ca inimile noastre sunt baricadate si inchise cu sute de lacăte. El sta bine in istorie și în Biblie, ce să facă El în inimile noastre ?!?!?


        Aștept, aștept … poate vine cineva să-ntoarcă clepsidra …. Sa vină iarăși vremuri de inviorare. Aștept să văd din nou pe Hristos în Biserici și nu oricum ci pe El răstignit. Aștept să vad din nou Rusaliile, aștept lacrimi pe obrajii uscați si secați, cântări cântate cu inima… nu de pe buze, că au devenit amare si greu de suportat urechii cântării cântate prin biserici azi. Aștept predicatori cu pasiune, oameni dedicati , oameni transformați…

       Dați timpul inapoi că poate apare iarăși mâna lui Dumnezeu să scrie pe peretele bisericii Marea Trimitere. Poate se trezește cineva și intelege că Isus a dat o Mare trimitere si nu o Mare Opțiune!!!

        Timpul trece și tu treci impreuna cu el… va crăpa odată clepsidra vieții tale si vei pleca de aici …. Ce va rămâne după tine și unde iți vei lua zborul???

Chindris Daniel

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1698
  • Export PDF: 4
  • Favorită: 1
Opțiuni