Lacrimi de femeie
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Evlavia in 12/07/2011
    12345678910 7.50/10 X
Media 7.50 din 2 voturi

Lacrimi de femeie

Un copil o întrebă pe mama lui:

-          De ce plângi?

-          Pentru că sunt femeie!...îi răspunse ea.

-          Nu-nţeleg?..spuse el.

Mama lui îl îmbrăţişă tandru.

-          Nicodată nu vei ajunge să înţelegi.

Mai târziu băieţelul îşi întrebă tatăl:

-          De ce plânge mama?

-          Toate  femeile plâng fără motiv!...a fost tot ce a putut să spună tatăl.

Când a ajuns adult, băiatul a înterbat pe Dumnezeu:

-          Stăpâne Sfânt, de ce femeile plâng aşa uşor?

...şi Dumnezeu i-a răspuns:

-          Când am creat femeia, trebuia să fie ceva deosebit. I-am făcut umeri suficienţi de puternici ca să suporte poverile vieţii,...dar în acelaşi timp calzi şi comozi.

I-am dat putere să lupte când ceilalţi  abandonează.

I-am dat puterea de a-şi îngriji familia, în ciuda bolii şi a oboselii.

I-am dat darul de a da viaţă.

I-am dat capacitatea de a-şi iubi copii cu o dragoste necondiţionată... o dragoste care să poată trece peste  refuzul din  partea  fiilor săi,... o dragoste  care  să  se vada chiar şi atunci când ei o rănesc sufleteşte.

 

I-am dat forţa de a-şi iubi soţul în ciuda  defectelor  sale şi a-i rămâne alături în orice împrejurare.

Şi în sfârşit...i-am dat lacrimi ca să poată plânge, când va simţi nevoia.

Cum vezi fiul Meu, frumuseţea unei femei nu stă în îmbrăcăminte,  nici în chipul ei,  sau în felul în care-şi aranjează părul,...frumuseţea unei femei îşi are sursa în ochii ei,  care sunt poarta  de intrare în inimă, acolo unde sălăşluieşte dragostea.

 

Sa nu subestimezi nicodata valoarea lacrimilor unei femei, ele pot fi ape care vindeca sau ape ale bucuriei!... Uneori lacrimile sunt cele mai bune cuvinte pe care le poate spune inima!

Din cauza  asta prin intermediul lacrimilor,  Eu  am dorit ca soţul şi copii să vadă inima ei.

 

ce fain... de multe ori nici noi nu ne intelegem:) shi...in leg cu comentariu ce mi l-atzi lasat. in urma cu cv timp, ma gand ca el, cel pe care l-am iubit sh dupa care am suferit, e fat frumosul visurilor mele. dar acum constat ca nu e chiar asha. cand Dumnezeu m-a facut sa inteleg ca e mai bine sa-L las pe El sa aleaga, m-am linishtit. mi-a luat mult sa inteleg si sa pricep asta. 2 ani. in care am plans, am postit, sh m-am rugat numa pt cauza asta. intai ca Dl sa faca ca cel pe care il iub, sa fie al meu. iar apoi, ca voia Dlui s se faca, shi eu sa pot intelege. iar dca e voia Lui, sa pot renuntza la gandu de a fi a meu. acum e mult mai bn. sh chiar dca diavolu inca se lupta sa ma faca sa visez. dar sh eu ma lupt. chiar sh acum vine diavolu, vrand sa mi fac sperante shi sa visez cu privire la un baiat care mi-a aratat atentzie, intr o oarecare masura. dar nu vreau sa ma las amagita. shtiu ca planul Lui Dumnezeu este cel mai minunat vis, care intrece gandirea omeneasca. sh aleg mai degraba planul lui Dumnezeu, decat planul meu. multumesc mult pt comentariul pe care mi l-atzi lasat. e o incurajare. Dzeu sa va binecuvinteze, pe dvs shi familia!!!!
Adăugat în 13/09/2011 de yoneko_sal
Statistici
  • Vizualizări: 2763
  • Export PDF: 10
  • Comentarii: 1
Opțiuni