Curajul de a alege
Autor: Petru Popovici  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 21/01/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Pentru a alege lucruri bune, uneori se cere un mare j curaj. Moise, prin credinţă, a dovedit mare curaj când al ales să sufere mai bine împreună cu poporul său, decât săi fie numit fiul fiicei lui Faraon. Azi, unora li se cere mare j curaj spre a se întoarce la Dumnezeu. Poate să-şi piardă! postul sau alte necazuri să vină asupra iui. Cu adevărat şef cere curaj.
într-o seară, o delegaţie s-a prezentat la Casa Albă lai Abraham Lincoln pe când era preşedintele Statelor Unite şi i-a cerut să abandoneze planul de abolire a sclaviei, altfel va pierde suportul cabinetului său, a tuturor miniştrilor. Preşedintele i-a ascultat cu răbdare şi le-a promis că le va da răspuns a doua zi dimineaţa. Istoria spune că Lincoln a petrecut toată noaptea aceea în rugăciune, iar a doua zii răspunsul său a fost: „Nici un popor nu poate îndura să fie jumătate sclav şi jumătate liber". I s-a cerut curaj, dar a ales ceea ce i-a dictat conştiinţa sa în faţa lui Dumnezeu.
Dacă tu te simţi slab şi nu ai curaj să te predai Domnului, fă ce a făcut Lincoln, petreci o noapte în rugăciune şi Dumnezeu îţi va da curajul necesar pentru o trăire de adevărat copil al lui Dumnezeu.
Curajul de a alege
Vai ce subiect mare si frumos, si de lauda pentru Duhul Sfint, pe care ni l-a dat Isus, prin mila Tatalui!
Cind ma gindesc la curaj ma gindesc la Iosua. "Tu-mi vei conduce poporul, caci Mie imi plac oamenii cu inima tare." Dar cine ne intaresta inima? Isus , bineinteles.Caci asta e " o lupta se poarta cu intelepciune si pricepere" nu cum am vrea noi. Si trebuie sa avem rabdare si sa fim siguri ( crdinciosi) ca D-zeu ne va sprijini. Dar intr-adevar, orice lupta cistigata aduce o noua mingiiere si binecuvintare. Slavit sa fi D-l D-zeul nostru Elohim.
Adăugat în 24/04/2009
Statistici
  • Vizualizări: 2578
  • Export PDF: 4
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni