Infatisarea noastra depune marturie
Autor: Arustei Maricel  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de maricelarustei in 22/01/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

  Isaia 3:9: Infatisarea lor marturiseste impotriva lor...

Pacatul ramane intiparit in tenul nostru fiindca am fost creati pentru puritate nu pentru pacat.

Un prezbiter batran intr-o biserica de la tara spunea:daca ar scrie pe fruntea noastra toate nelegiuirile din timpul unei singure saptamani,barbatii ar trage caciula pe frunte,si toate surorile ar dori sa poarte batic,pana la sprancene!

Desi nu este scris cu litere,un mod murdar de viata se rasfrange negativ asupra infatisarii noastre,facand-o respingatoare! Infatisarea noastra marturiseste deci impotriva noastra!

Pe de cealalta parte,infatisarea marturiseste pentru noi ,cand traim aproape de Domnul:Credinciosul are lumina in privire si seninatate calda pe chip.

Un coleg de serviciu necredincios imi spunea:"de ce sunt fetele pocaitilor asa frumoase? Parca s-ar pocai cele mai frumoase fete!

Nu-i adevarat:cand o fata necredincioasa se pocaieste,Dumnezeu o elibereaza intai de pacat,descretindu-i fruntea. Apoi ea renunta la tot machiajul fals si costisitor,accentuind frumusetea unui chip natural si fericit. Dupa aceea renunta la vestimentatia incomoda,chinuitoare,optand pentru  lejeritate si feminitate! Iata de ce fetele pocaite sunt mai frumoase!

Medicina ne invata ca tenul are proprietati extraordinare de elasticitate,dar nu isi revine niciodata exact la forma initiala:daca ne incruntam repetat,fortam pielea fetei sa ia trasaturi respingatoare. Cand ne linistim,ea isi revine,dar o masura infima din acea incruntare ramane pe fata noastra!

In schimb,daca zambim,fortam tenul sa ia o trasaturi atragatoare,si putin din acel zambet ramane tiparit in infatisarea noastra pentru veci!

Un singur zambet nu poate sterge trasaturile a 1000 de incruntari,si nici o suparare nu poate sterge urma a 1000 de zambete!

Infatisarea celor rai marturiseste deci impotriva lor,iar infatisarea celor neprihaniti marturiseste pentru ei!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1349
  • Export PDF: 3
Opțiuni