Materia prima invizibila,credinta!
Autor: Arustei Maricel  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de maricelarustei in 18/01/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

      

   Evrei 11:3. "...tot ce se vede n-a fost facut din lucruri care se vad!"

Conditia ca un lucru sa dainuie este sa fie facut din lucruri care nu se vad! Dumnezeu a creat pamantul din lucruri care nu se vad,si de aceea exista pana azi!

Sa presupunem ca vrei sa construiesti o casa:ai toate materialele;ai cunostinte,ai terenul,ai toate actele aprobate,ai banii necesari,,,ce iti mai lipseste? Toata lucrarea este posibila fiindca este vizibila! Dar Dumnezeu spune ca nu se va vedea(nu va dainui sau nu te vei bucura de ea) fiindca a fost construita din lucruri care se vad!

Sau poate optezi pentru o slujba avand experienta,inteligenta,carisma,calificare. Este aproape sigur ca vei obtine postul. Dar te vei bucura oare de el? Il vei avea timp indelungat? Vezi? Exista o regula: Ca sa dainuiasca,trebuie sa fie facuta din materia prima invizibila,credinta!

Pavel vorbeste in Evrei 10 despre superioritatea jertfei Lui Isus fata de faptele legii,si incheie cu o mangaiere cu privire la revenirea Lui,citand mult placutul lui gand din Habacuc 2:4."Cel neprihanit va trai prin credinta" Apoi,aproape ca o tresarire la acest cuvant,dedica urmatorul capitol in intregime credintei,unde prezinta cu putere realitatea lucrurilor care nu se vad!

In 1 Cor.1:26-28 scrie:"De pilda ,fratilor,uitati-va la voi care ati fost chemati:printre voi  nu sunt multi intelepti in felul lumii,nici puternici,nici multi de neam ales. Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii ca sa faca de rusine pe cele intelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii,ca sa faca de rusine pe cele tari.Si Dumnezeu a ales  lucrurile josnice ale lumii,si lucrurile dispretuite,ba inca lucrurile CARE NU SUNT,ca sa nimiceasca pe cele ce sunt!

Iar in Romani 4:17,"...Dumnezeu...cheama lucrurile care NU SUNT ca si cum ar fi"

 Dragul meu,tot ceea ce faci,sa fie facut din acest lucru minunat,care nu se vede:credinta. Chiar daca nu ai avea nimic si nu intrevezi nici o posibilitate:daca nuai banii,daca nu ai lemnul sau cimentul,daca nu ai nici o relatie,dar Dumnezeu ti-a daruit credinta,acesta este cel mai sigur "ingredient";ingredientul care creaza toate lucrurile care dainuie!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1240
  • Export PDF: 2
Opțiuni