22.Noul legamnt al harului Trebuie sa citesti asta!!!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 26/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

22. Ramai statornic in credinta.

 

   1 Petru 5:8 Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită.
9 Împotriviţi-vă lui tari în credinţă, ştiind că şi fraţii voştri în lume trec prin aceleaşi suferinţe ca voi.

   Ca si adolescent am fost invatat ca daca vreau ca sa ma impotrivesc diavolului,trebuie sa il mustru,deci de cate ori venea in mintea mea,sau eram ispitit,ma gaseam spunand”Te leg satana in numele lui Isus,pleaca de la mine satana,te mustru in numele lui Isus”.

Asta s-a intamplat pana intr-o zi cand D-zeu mi-a spus,ca daca vreau sa ma impotrivesc divolului,trebuie sa petrec mai mult timp cu El.Eram mai constient de prezenta diavolului,decat eram de prezenta lui D-zeu.

Am studiat cuvantul,si am realizat,ca sa ma impotrivesc satanei,nu trebuie sa ma focalizez asupra lui ca sa-i rezist ispitelor,ci sa ma focalizez mai mult asupra credintei”Ca sunt neprihanit prin Isus Cristos.

   2 Corinteni 5:21 Pe Cel ce n-a cunoscut niciun păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El.

   Diavolul continua sa iti aminteasca greselile pe care le faci,pacatele pe care le comiti.Si iti va spune ca din cauza acestor lucruri pe care le faci,nu poti sa primesti vindecare,pentru ca trebuie sa platesti pentru greselile pe care le-ai facut,sau ceva rau se va intampla familiei tale, pentru ca tu ai pacatuit.Te va acuza,

condamna,si va incerca sa te convinga in inima ta,ca nu esti vrednic sa stai in fata lui D-zeu,din cauza pacatelor pe care le-ai facut.

Dar adevarul este ca diavolul nu poate sa te convinga in viata ta de aceste lucruri,inima ta nu poate fii convinsa,daca esti “Statornic in Credinta”,daca temelia ta este in neprihanirea pe care o ai in Isus.Odata ce ai fost intarit in aceasta neprihanire,D-zeu spune:

   Isaia 54:14 Vei fi întărită prin neprihănire. Izgoneşte neliniştea, căci n-ai nimic de temut, şi spaima, căci nu se va apropia de tine.

   Si acum daca inima mea este intarita in neprihanire,pot sa declar indraznet:”Da,am probleme in viata mea,pacatuiesc inca,dar nu sunt vinovat in ochii lui D-zeu.Sunt justificat in ochii lui D-zeu prin credinta,pentru ceea ce a facut Isus pentru mine la Cruce.Sunt neprihanit prin sangele Lui Isus.Asa rezisti diavolului,si el nu poate sa te devoreze.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 973
  • Export PDF: 4
Opțiuni