Destiny to reign
Autor: Joseph Prince, Singapore  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 14/11/2010
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

 

2.   NIMIC NU ESTE GRESIT CU D-ZEU,CU CUVANTUL SAU,SAU CU TINE

    Cantarea Cantarilor 4:7.Esti frumoasa de tot iubito,si n-ai nici un cusur
   Cateodata cand nu primim vindecare,restaurare,patrunderea financiara de care avem nevoie,ne gandim ca este ceva gresit cu noi.Poate te gandesti:Nimic nu este gresit cu Dumnezeu,nimic nu este gresit cu Cuvantul sau,atunci sigur este ceva gresit cu mine.Daca te gandesti ca minunea de care ai nevoie depinde de tine,de performantele tale,da-mi voie sa iti spun ca gresesti.
   In Vechiul legamant vedem ca totul depindea de ascultarea omului.Dumnezeu vroia sa binecuvanteze oamenii,dar ii binecuvanta,numai daca ascultau si implineau Legea.Daca nu ascultau Legea,nu numai ca nu erau binecuvantati,dar erau si blestemati din cauza asta.
   Aproape de fiecare data,ei cadeau sub blestem,pentru ca nu puteau sa asculte de toata Legea.Deci Dumnezeu a gasit un cusur in acest legamant,pentru ca El vroia sa binecuvanteze omul,dar pacatul omului il impiedica sa faca asta.Omul era veriga slaba.
   In Noul Legamant,omul nu trebuie decat sa creada si sa primeasca.Noul Legamant al Harului,a fost facut intre Dumnezeu Tatal,si Dumnezeu Fiul,amandoi capabili sa tina legamantul pe care l-au facut.Isus este reprezentantul omului.Isus te reprezinta pe tine si pe mine.Deci in acest Legamant,cu atat mai mult vom primi de la Dumnezeu ceea ce avem nevoie,pentru ca Isus care este reprezentantul nostru,a implinit Legea pentru noi.Isus este omul perfect,cu ascultarea perfecta.Deci in El suntem calificati sa primim binecuvantarile lui D-zeu,noi trebuie doar sa credem si sa primim.
   Sangele lui Isus Cristos a fost varsat pt iertarea pacatelor noastre.Acum tu esti neprihanirea lui D-zeu in Isus Cristos-vezi 2 Corinteni 5:21.Prin jertfa lui perfecta,am fost facuti desavarsiti pentru totdeauna.
   Evrei 10:14.Caci printr-o sigura jertfa El a facut desavarsiti pentru totdeauna pe cei ce sunt sfintiti.
 Nu ai nici un cusur,esti perfect.Astazi satana,nu are nici un drept sa-ti spuna ca nu poti fii binecuvantat,pentru ca este ceva gresit cu tine.Deci daca astepti o  minune,spune:Nu este nimic gresit cu Dumnezeu,cu Cuvantul Sau,si nu este nimic gresit cu mine.Voi primi minunea de care am nevoie prin credinta.
   



Statistici
  • Vizualizări: 1471
  • Export PDF: 4
  • Favorită: 2
Opțiuni
De același autor
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”