Destiny to reign
Autor: Joseph Prince, Singapore  |  Album: 1  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 14/11/2010
    12345678910 0/10 X

Salut,sunt Adi Nedelca,D-zeu vrea sa te binecuvanteze,facandu-te constient de Noul Legamant in care ai intrat cu El.Lăsa ca aceste ganduri sa-ți întărească credință.Fii binecuvantat                                     1.UN PARTENER           CARE DOARME SI BENEFICIAZA
                                                  GENEZA 15:12"La apusul soarelui, un somn adânc a căzut peste Avram; şi iată că l-a apucat o groază şi un mare întuneric".
   In afaceri,un partener care nu lucreaza,tot are profit din afacere.Este ca si o sotie de boxer.Se antreneaza din greu pana sa castige niste bani,dar cand vine acasa,sotia lui ii ia banii si-i spune"Multumesc mult dragul meu".Stii ca atunci cand esti intr-un legamant cu D-zeu,esti ca si un partener care nu lucreaza,sau ca si o sotie de boxer.
   Cand Avraam l-a intrebat pe D-zeu,cum va mostenii pamantul pe care D-zeu i l-a promis,D-zeu a facut un legamant cu el-vezi                                              Geneza 15:8"Avram a răspuns: Doamne Dumnezeule, prin ce voi cunoaşte că o voi stăpâni?
9"Şi Domnul i-a zis: Ia o juncană de trei ani, o capră de trei ani, un berbec de trei ani, o turturea şi un pui de porumbel.
10'Avram a luat toate dobitoacele acestea, le-a despicat în două, şi a pus fiecare bucată una în faţa alteia; dar păsările nu le-a despicat.11'Păsările răpitoare s-au năpustit peste stârvuri; dar Avram le-a izgonit.12La apusul soarelui, un somn adânc a căzut peste Avram; şi iată că l-a apucat o groază şi un mare întuneric.13'Şi Domnul a zis lui Avram: Să ştii hotărât că sămânţa ta va fi străină într-o ţară, care nu va fi a ei; acolo va fi robită, şi o vor apăsa greu, timp de patru sute de ani.14"Dar pe neamul căruia îi va fi roabă, îl voi judeca Eu: şi pe urmă va ieşi de-acolo cu mari bogăţii.15"Tu vei merge în pace la părinţii tăi; vei fi îngropat după o bătrâneţe fericită.16"În al patrulea neam, ea se va întoarce aici; căci nelegiuirea Amoriţilor nu şi-a atins încă vârful.17"După ce a asfinţit soarele, s-a făcut un întuneric adânc; şi iată că a ieşit un fum ca dintr-un cuptor, şi nişte flăcări au trecut printre dobitoacele despicate.18"În ziua aceea, Domnul a făcut un legământ cu Avram, şi i-a zis: Seminţei tale dau ţara aceasta, de la râul Egiptului până la râul cel mare, râul Eufrat".
                               
    Dar in loc sa umble cu Avraam printre bucatile de animale moarte,D-zeu il pune intr-un somn adanc,si face legamantul cu Isus.Isus lumina lumii apare intr-un fum ca dintr-un cuptor,si D-zeu apare in niste flacari,care in Biblie il reprezinta pe D-zeu Tatal.Cu alte cuvinte,Isus a luat locul lui Avraam,l-a reprezentat pe Avraam in fata Tatalui si au facut legamantul impreuna.
   Prin inlocuirea lui Avraam cu Isus,D-zeu a avut mila de Avraam,pt ca daca intra intr-un legamant cu el,Avraam era responsabil daca nu putea sa tina legamantul,si fiind om,l-ar fii incalcat.Dar D-zeu Fiul, a fost reprezentatul perfect pt legamant.Binecuvantarile lui Avraam au fost garantate,pt ca nu depindeau de performantele lui,ci de performantele lui Isus.Avraam a fost intr-un mod literar partenerul care nu lucreaza,si totusi beneficiaza de legamant.
   Astazi D-zeu a facut un legamant cu tine,numit Noul Legamant. Ca si Avraam esti partenerul care nu lucreaza,pt ca legamantul a fost facut din nou intre D-zeu Tatal,si D-zeu Fiul la calvar.Tu beneficiezi de pe urma legamantului.Te bucuri de binecuvantarile lui fara sa faci ceva,Isus reprezentantul tau,deja a indeplinit toate conditiile in numele tau.Si pt ca ascultarea lui a fost perfecta,si munca Lui a fost terminata,binecuvantarile legamantului iti sunt garantate.
   Nu ti-a mai ramas nimic ca sa faci,tot ce trebuie ca sa faci este sa crezi,nu incerca sa faci fapte bune,pt a primi binecuvantarile legamantului.Odihneste-te in lucrarea lui Isus terminata



Oh!!!Ce minunata este aceasta odihna in lucrarea terminata a lui Isus la cruce!! Multumesc Domnului pentru oameni ca Joseph Prince si Adi Nedelca care duc aceasta mareata revelatie inainte in lume. Ma bucur cind vad cum creste Trupul lui Hristos in aceasta odihna. Va iubesc fratii mei in numele Domnului Isus!
Adăugat în 08/08/2014 de Maria18
Statistici
  • Vizualizări: 1187
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 1
Opțiuni
De același autor
Ioan 20:15 „Femeie”, i-a zis Isus, „de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis: „Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau.”