DUMNEZEU NU E PREA BUN
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 14/10/2023
    12345678910 0/10 X

    Păcătuirea a influențat atât de mult creația Lui Dumnezeu, încât consecința păcatului o suportă toată omenirea, iar Dumnezeu are multă milă față de păcătoșii, care nu doresc să meargă pe calea cea dreaptă. Isus Cristos a zis: -Tatăl nostru Ceresc dă ploaie peste cei răi și peste cei buni. Luminează prin soare pe cei neprihăniți și pe cei răi (Evanghelistul Matei). Dar aceasta nu înseamnă că Dumnezeul nostru e pur și simplu doar foarte bun, precum cred mulți oameni, că doar iubește necondiționat, are grijă de toți, și doar iartă pe toți. Cuvântul Lui Dumnezeu zice:

 

-        Dumnezeul nostru nu e foarte bun, ci bun;


-        Nu doar iubește necondiționat, dar și pedepsește aspru pe cei răi;


-        Nu doar încurajează, sprijină, dar, de asemenea Se împotrivește ferm păcatelor, și relelor;


-        Nu e doar Apărător și Mijlocitor, dar și un Judecător drept, care nu ia mită;


-        Nu doar jelește și Se îndură, dar, de asemenea Se mânie pe cei răi...

 

   Cu părere de rău, majoritatea oamenilor nu doresc așa un Dumnezeu. Oamenii doresc o viață foarte ușoară, o viață fără suferințe, ca toate să le meargă bine. Oamenii doresc un Dumnezeu, Care să le împlinească toate dorințele, fără întârzieri.

   Dumnezeu nu împlinește toate capricile (mofturile), pretențile omenești și nu Se lasă manipulat de oamenii egoiști!

  Dacă vei crede cele scrise mai sus, atunci, ce părere ai despre Dumnezeul nostru?

 

    Dumnezeu e foarte sfânt și e foarte măreț, de aceea trebuie să-L respectăm pe Dumnezeu într-un mod deosebit, și trebuie să-L slujim pe Dumnezeu din toată inima noastră. Îl respecți pe Dumnezeu într-un mod deosebit?


   Îl slujești corect pe Dumnezeu?

 

   -        Dumnezeul atotputernic, ești iubitor și Înfricoșător. Înveți că sfârșitul nu va fi la fel pentru cei buni și pentru cei răi. Cuvântul Tău vorbește clar despre soarta oamenilor, care nu iau în serios jertfa, pe care a adus-o Isus Cristos, și care rănesc inima Ta iubitoare. Astfel de oameni trebuie să se îngrozească de Dumnezeul viu, Care e Judecătorul Cel drept! În loc să facă tot posibilul, pentru a obține iertare de păcate, acești oameni aleg o cale greșită, de aceea vor fi pedepsiți după moarte. Ajută-mă pe mine, să înțeleg cât e de sfântă jertfa Lui Cristos, adusă pe Cruce, cât de prețioasă e răscumpărarea mea din sclavia păcatului, și ajută-mă să nu-Ți rănesc inima. Te rog, pentru toți, care citesc aceste rânduri, să Te respecte într-un mod deosebit, să cheme numele Fiului Tău (Isus Cristos) pentru salvare de la chinul veșnic, pentru a nu fi în rândul celor, care vor fi judecați după dreptate, după moarte, căci chinul veșnic e foarte groaznic! În numele Domnului Isus Cristos te rog. Amin (În așa fel să fie).

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 196
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni