Eu totuşi sunt în mijlocul vostru ca cel ce slujeşte
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 20/06/2021
    12345678910 0/10 X

"Şi Eu (Iisus) totuşi sunt în mijlocul vostru ca cel ce slujeşte la masă". (Luca 22:27)

Din mărturia unei soții și mame:

"Eu nu sunt slujitoarea voastră!" – acesta a fost strigătul sufletului meu. În dimineața aceea, cerințele membrilor familiei mele neliniștite mi-au pus la încercare răbdarea și m-am înfuriat. Cu furie căutam crăvata albastră a soțului, hrăneam copilul, care plângea, și scoteam de sub pat jucărica, care aparține la al doilea copil.

Mai târziu citind Biblia, am găsit acest verset:

"Căci care este mai mare: cine stă la masă sau cine slujeşte la masă? Nu cine stă la masă? Şi Eu totuşi sunt în mijlocul vostru ca cel ce slujeşte la masă" (Luca 22:27).

Iisus nu trebuia să spele picioarele ucenicilor Săi, dar a făcut aceasta (Ioan 13:5). Pentru această lucrare existau slujitori, dar Domnul a hotărât să slujească Singur. În societatea contemporană mulți doresc să fie "cineva", să aibă cel mai bine plătit serviciu, să ocupe cea mai înaltă poziție în companie, poziția de frunte în biserică. Dar, oare aceasta este cel mai important? Mai întâi de toate trebuie să ne învățăm de la Salvatorul nostru să slujim.

Avem diverse ocupații. Suntem – părinți, copii, prieteni, lucrători, conducători, studenți. Dar întrebarea pentru toți este una singură: ne vedem slujitori? Chiar dacă responsabilitățile noastre zilnice ne obosesc, dar sunt mulțumită Domnului meu pentru ajutorul, pe care ni-L acordă la toți doritorii, care dorim să mergem pe urmele Lui, cu smerenie slujind altora.

 

Dumnezeu să ne ajute să procedăm în așa fel în fiecare zi. Trebuie să slujim, ca să ne asemănăm cu Iisus Hristos!

----------------------------------------------------------

- Dragul meu Domn! Ajută-mă să văd chemarea mea principală în aceea, ca să slujesc, să dăruiesc, ci nu pur și simplu doar să consum. Căci sunt chemat(ă) să mă lepăd de sine (Marcu 8:34,35), să-mi dau viața pentru frați (1 Ioan 3:16), să-i cinstesc pe alții mai presus de mine, și să nu caut doar foloasele mele (Filipeni 2:3,4). În numele Lui Iisus Hristos te rog, amin.

 

"Pentru că Eu v-am dat o pildă, ca şi voi să faceţi cum am făcut Eu". (Ioan 13:15)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 332
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni