Alege!
Autor: Emil Lachi  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Andreia_U in 28/04/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   Alegerea este puterea pe care omul o are de a lua unele decizii în viață, de a alege unele drumuri pe care sa meargă și pe care să nu meargă. Viața omului este plină de alegeri care îl determină modul în care își va trăi viața lui.
   De mici copii stăm în fața unor alegeri și nu numai; mai înainte să ne naștem a trebuit ca cineva să aleagă dacă ne va aduce în lumea aceasta sau nu. Pentru noi sau făcut alegeri și odată cu alegerea care s-a făcut pentru noi, au venit și alegerile noastre ca și copii, tineri sau oameni mari. Copii fiind, am avut multe alegeri de făcut, dar totuși, simple la vremea respectivă. Însă, acum când am crescut, alegerile acestea s-au complicat.
   Fiecare dintre noi a ajuns în unele momente din viață, când eram nevoiți să facem unele alegeri, iar unii dintre noi am făcut alegeri bune și alții alegeri rele; de aceea, din cauza aceasta pot spune că ALEGEREA PE CARE O FACI ASTĂZI, VA DETERMINA UNDE TE VEI AFLA MÂINE! Alegerile pe care le facem acum, în perioada aceasta de tinerețe sunt alegerile viitorului, sunt alegerile care vor determina ce voi face în viitor, ce voi ajunge, iar pentru aceasta va trebui sa fim foarte atenți la ce vom alege. A alege să nu alegi este o alegere însăși. Acum putem alege ce fel de oameni putem fi, ce fel de caracter vrem să avem și ce fel de viață vrem să avem!
   Alege bine, gândește-te de două ori înainte de a alege, pentru că o alegerea rea va fi întotdeauna urmată de o consecință rea, care fie că ne va lovi și ne va învăța o lecție, fie ca ne va costa foarte mult.
   Întotdeauna, când stăm în fața unor alegeri, important este ce vom alege!
   Alege astăzi! Alege binele, alege să trăiești fără consecințe; alege un viitor mai strălucit!
   Așa cum și eu am ales; am ales cea mai bună decizie și aceea a fost să-L urmez pe Isus și să-mi dedic viața lui Dumnezeu. Făcând lucrul acesta nu mă mai îngrijorez de ce va fi, cum va fi viitorul meu. Un lucru știu: că viața mea și alegerile mele sunt în mâna Domnului!



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 781
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Ioan 20:15 „Femeie”, i-a zis Isus, „de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis: „Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau.”