Fii lumină!
Autor: Emil Lachi  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Andreia_U in 10/04/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   Străbatem în viață, adeseori, căi luminate și căi întunecate. Acele căi întunecate, fără să ne dăm seama, le luminam noi și totuși ne uităm în jurul nostru și nu înțelegem unde e lumina. Acele căi sunt făcute să vedem lumina noastră, pentru că stând într-un loc luminat nu ne dăm seama niciodată ce fel de lumină răspândim. Trecând pe o cale întunecată, abia atunci vedem în jurul nostru puterea luminii din viața noastră și ne dăm seama că trebuie să înaintăm prin propria lumina în întunericul din față. Luminează întunericul din jurul tău! Nu te uita după lumina în care erai odinioară, ci uită-te la lumina din tine și la ce impact are asupra întunericului din jurul tău. Tu ești chemat să luminezi; cu toții suntem chemați să luminăm și împreună să răspândim lumina! Suntem o cetate de lumini într-o lume întunecată; doar luptând vom birui întunericul din lumea aceasta! Să unim lumină cu lumină, formând farul unei lumi în întuneric.
   Isus Hristos a răspândit razele bunei vești, razele Evangheliei la timpul Lui; acum e momentul nostru! Lumina biruie întunericul de mii de ani datorită lui Isus care a adus adevărata lumină în lume!
   Lumina din mine și din tine poate să facă diferența în ziua de mâine.
   Luminează întunericul din jurul tău cu puterea Evangheliei, lăsând o mireasmă plăcută în urma ta; mireasma salvării cerești; mireasma luminii veșnice!

Fii lumina la care ai fost chemat să fii!



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 596
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni