Viața cu Isus...
Autor: Andreia Ungureanu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Andreia_U in 15/01/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   Viața cu Isus e o viață binecuvântată! Ferice de omul ce și-a predat viața în mâna Lui și a ales să Îl slujească dintr-o inimă sinceră!
   Atunci când te încredințezi în mâna Lui, când Dumnezeu este prietenul tău adevărat, când Dumnezeu este prioritar în viața ta, nu te vei îngrijora de nimic, vei avea pace în inimă, iar încercările parcă nici n-au fost.
   Dumnezeu poate lucra într-un mod special cu viața ta... trebuie doar să crezi! Ori de câte ori te îndoiești de puterea Lui, spune-i Domnului: "Știu că Tu poți totul și că nimic nu poate sta  împotriva gândurilor Tale." (Iov 42:1) Noi slujim unui Dumnezeu puternic; El nu este un Dumnezeu neputincios! Crede, numai și vei vedea minunile Lui!
   Ia-L pe El oriunde mergi, roagă-te mai mult, cheamă-L în viața ta, lasă-L pe El să te conducă, acceptă-I planurile pe care le are cu privire la tine și astfel vei fi plin de bucurie în călătoria ta spre Canaan!
   Nu alerga la oameni, nu te încrede în fiii oamenilor, fiindcă, , blestemat este omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor și își abate inima de la Domnul!" (Ieremia 17:5), dar, , binecuvântat este omul care se încrede în Domnul și a cărui nădejde este Domnul!" (Ieremia 17:7)
   Eu nu am găsit în lumea aceasta un prieten mai bun decât Dumnezeul pe care-L slujesc și sunt absolut sigură că nici tu nu ai găsit sau nu vei găsi niciodată. De aceea, pune-ți inima să-L caute mai mult și El se va lăsa găsit de tine!
       "ÎMPRIETENEȘTE-TE, DAR, CU DUMNEZEU, ȘI VEI AVEA PACE" (Iov 22:21)

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 407
  • Export PDF: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni