Luptă până la capăt!
Autor: Andreia Ungureanu  |  Album: fara album  |  Tematica: Timp
Resursa adaugata de Andreia_U in 08/01/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   Încă un an s-a scurs! Un an în care Dumnezeu a vrut să ne conștientizeze că ceea ce contează cel mai mult pe pământul acesta este relația noastră cu El, dar și dragostea pe care o arătăm față de  semenii noștri.
   Prin modul în care Dumnezeu a ales să ne miște inimile, am înțeles că noi depindem în totalitate de El și că ziua de mâine nu ne aparține.
O, Doamne,"învață-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înțeleaptă!" (Psalmii 90:12)
   Poate că acum, la finalul acestui an, îți faci o analiză asupra trăirii tale de zi cu zi și ți-ai dat seama că de cele mai multe ori, ai fost dezamăgit... și eu am fost ca tine, dar nu uita că Dumnezeu a fost mereu alături, spunându-ți: "Nu te teme de nimic, Eu îți vin în ajutor." (Isaia 41:13); poate te-ai despărțit de cineva drag... și eu am trecut prin aceste momente, dar nu uita că Dumnezeu ne-a pus în inimă nădejdea vie a reîntâlnirii cu cei ce au plecat înaintea noastră. E grea despărțirea, e dureroasă, dar va veni o zi în care "El va șterge orice lacrimă din ochii lor. Și moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici țipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut." ( Apocalipsa 21:4). De asemenea, prieten drag, poate te-ai întrebat "de ce?"... și eu mi-am pus o astfel de întrebare, dar nu uita ce spune Scriptura: "Harul Meu îți este deajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită." (2 Corinteni 12:9).
   Dumnezeu te-a chemat să lupți... viața este o luptă! De aceea, ridică-te și mergi înainte prin credință, iar în viitor caută să-L slujești mai mult pe Dumnezeu, încrede-te în El și tot El îți va netezi cărările.
"De aceea, noi nu cădem de oboseală. Ci, chiar dacă omul nostru de afară se trece, totuși omul nostru dinăuntru se înnoiește din zi în zi." (2 Corinteni 4:16)
    "DOMNUL ESTE CU TINE, VITEAZULE!" 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 382
  • Export PDF: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni