Nu ești CONȘTIENT de puterile tale interioare până când ești NEVOIT să le aplici!
Autor: Laura Neagu  |  Album: Cuvinte din cer  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de LauraNeagu in 08/01/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Nu ești CONȘTIENT de puterile tale interioare până când ești NEVOIT să le aplici!

Vor exista în viața ta momente pline de ÎMPLINIRE pe plan profesional, relațional, familial sau spiritual, dar vor exista totodată și momente când îți vor fi ÎNCERCATE răbdarea, iubirea, credința în Dumnezeu sau încrederea în propria ta persoană, acestea din urmă fiind momentele preferate ale lui Dumnezeu, deoarece poate scoate ce e mai bun din tine: noi valori, o credință sporită și puteri de care nu credeai vreodată că vei fi capabil... și totuși, esti! E INCREDIBIL, nu-i așa! ?

Deci nu te închide în carapacea ta invizibilă, când treci prin momente mai puțin plăcute în viață, ci lasă-l pe Dumnezeu să Își definească SCOPUL Său măreț prin ele! Se va descurca de minune, într-un mod absolut DIVIN, să schimbe fiecare situație nefavorabilă într-una EXCELENTĂ pentru creșterea ta!

Problema pe care o ai acum va fi rezolvată în cele din urmă, dacă îți iei o doză mare de CREDINȚĂ cu tine pe genunchi (daca nu ai, cere-o), dar un lucru cu adevărat minunat este că prin această problemă, tu vei fi TRANSFORMAT, vei CREȘTE, vei URCA încă o treaptă pe scara care te duce acolo unde vrea El să ajungi! Ai încredere! Dumnezeu știe întotdeauna ce face! Și când îi dai voie, te surprinde în modul Lui unic și dumnezeiesc!

Acum setează-ți inima pe “happy mode”, pentru că vei avea nevoie de multe porții de BUCURIE pentru biruințele care urmează!

 

P. S. Pentru o victorie garantată, se recomandă activarea magnetului RECUNOȘTINȚEI!

 

Cu bucurie,

Laura

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 561
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni