Deșteaptă-te române... acum ori niciodată
Autor: Petrisor Flavius  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de flawyl31 in 18/09/2019
    12345678910 0/10 X

 Somnul cel de moarte e încă prezent printre unii, începând de la oamenii de rând care merg la biserică, din obișnuință până la cei care ne conduc... tot din obișnuință. Dorm în continuare și nu vad încotro ne îndreptăm, ca țară, ca popor de creștini tot mai iresponsabili, parcă ne-a civilzat tehnologia. Dragilor, rețelele sociale de azi ar fi interzis și Cuvantul prin care s-a făcut lumea aceasta. Fiți vegheatori!

România esti tu.

Am învățat că în viață victoria aduce fericire, dar înfrângerea aduce înțelepciune. Cred într-o Românie deșteaptă numai după ce se căiește și se întoarce cu fața spe Cer; după ce va scoate birocrația, prostia și păcatul din ea. Spunea Vasile Ghica că prostia ar contribui la dezvoltarea societății dacă ar fi impozabilă, dar eu cred că românii tot ar găsi o metodă să fenteze sistemul. Schimba-te pe tine însuți si vei schimba țara.

România esti tu.

Se apropie alegerile, alegeri libere pe care alții le-au plătit cu sânge, iar noi stăm în comfort, cu ochii bulbucați privind în gol, parcă pedepsiți de indiferență și plictiseală. David nu era bine spălat pe ochi ci în pijamale a zărit-o pe Batseba cu binoclu lui Ramos. Păcatul se fâlfâie în fața ta când nu ai ce face, când te plicti și îți pierzi răbdarea. Întărește-te, răstignește-ți firea dar smerește-te pentru ca mândria merge înaintea căderii, iar înțelepciunea stă ascunsă și te ridică când nu te aștepți.

Românie, țara mea  de glorie țara mea de dor, vei deveni deșteaptă dacă renunți la cele două fețe ale tale, și dacă te întorci la adevăratele valori ale creștinătății. În fond si la urma urmei păcatul naște proști și rodul păcatului este prostie și fățărnicie. Pe când înțelepciunea locuiește în cei cu frică de Dumnezeu si are ca rod neprihănirea si stăpânirea de sine.

Dar tu! ? tu esti România?

 L i n u s _ F l a v i u s

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 585
  • Gramatical incorect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni