Încrezător în ceea ce El a spus
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ndrsgeni in 25/07/2019
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

De aceea, oamenilor, liniştiţi-vă, căci am încredere în Dumnezeu că se va întâmpla aşa cum mi s-a spus. - Faptele apostolilor 27:25

Fii pe pace, fii liniștit! Când Dumnezeu îți spune un lucru, nu te îndoi de puterea Lui ca să îl ducă la îndeplinire, nu te îndoi de făgăduința Sa în viața ta!

Poate că vezi multă împotrivire, poate că  vezi uși închise, însă…rămâi încrezător!   Chiar dacă încă nu vezi lucrul făgăduit împlinit, așteaptă cu încredere deplină în El, așteaptă bazat pe ceea ce El a spus, El nu ne minte!

Făgăduința lui Dumnezeu față de Avraam s-a împlinit, chiar dacă Sara ajunsese la o vârstă așa de înaintată, Isaac a ajuns! Visele lui Iosif s-au împlinit, chiar dacă uneori părea că lucrurile nu mergeau așa de bine, Dumnezeu toate le coordona, El era cu el și îi dădea izbândă în tot ceea ce făcea.

Nu da ‘napoi! Mergi înainte plin de încredere și de pace! Poate te vezi fără putere sau poate nu știi ce să faci, însă, îndreaptă-ți privirea spre El și rămâi încrezător în ceea ce El a spus și în promisiunile Sale, orice lucru El îl face frumos la vremea lui!

https: //strigatulinimiiblog. wordpress. com/2019/07/25/increzator-in-ceea-ce-el-a-spus/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 723
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni