Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Dincolo de scoala suferintei tale. Ps 102
Autor: Ciprian Muresan  |  Album: Invataturi si sfaturi din psalmii  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de MihailCiprianMuresan in 01/04/2018
    12345678910 0/10 X

Caci El priveste din inaltimea sfinteniei Lui; Domnul priveste din ceruri pe pamant, ca sa auda  gemetele prinsilor de razboi si sa izbaveasca pe cei ce sunt pe moarte; pentru ca ei  sa vesteasca in Sion Numele Domnului, si laudele Lui in Ierusalim, cand se vor strange toate popoarele si toate imparatiile ca sa slujeasca  Domnului. Psalmul 102:19-22.

Sunt vesti bune pentru tine care astazi cauti izbavire. Sunt vesti bune pentru tine care astazi esti prins de razboi si care gemi in starea  in care esti. Daca astazi esti semanat in aceasta mare neputinta este tocmai ca sa ai parte de o inviere mai buna, dupa cum este scris in 1 Corinteni 15:42-45, "este semanat in putrezire si invie in neputrezire,   este semanat in ocara si invie in slava, este semanat in  neputinta si invie in putere, este semanat trup  firesc si invie trup duhovnicesc".

Dumnezeu aude astazi  gemetele tale, Iti vede astazi starea ta, Iti cunoaste slabiciunile tale, iti cunoaste inima si gandurile, si El stie ca tu ai nevoie de izbavire, stie Dumnezeu ca tu ai nevoie de viata. Dar ce fel de viata? O viata de 100 de anii traita in belsug si fara lipsuri? Asta e tot ce vrei de la Dumnezeu? Sau o viata dupa voia lui Dumnezeu aici si o vesnicie plina de bucurie in ceruri. Cine are astazi  ceva planuri cu cei prinsi de razboi? Cine  mai vede vreun potential in cei care sunt pe moarte, in cei care sunt asupriti, in cei care gem, in cei care au plasa de medicamente  linga pat, in cei care fac dialize, in cei care abia isi tin zaharul sub control, in cei in care abia mai bate inima, in cei care nu vad pe unde sa mearga, in cei care nu  pot sa isi miste mainile si picioarele? Si totusi, Dumnezeu pentru acesti oameni, pentru prinsi de razboi si pentru cei  ce sunt pe moarte, are planuri in ceeace priveste viitorul lor. In mia de anii, cand se vor strange toate popoarele si toate imparatiile ca sa slujeasca Domnului, Domnul va aduce in Sion pe noii propovaduitori si pe noii cantareti ca sa  vesteasca Numele Domnului si laudele Domnului in Ierusalim, in fata tuturor popoarelor si tuturor imparatiilor care vor veni sa slujeasca Domnului in Ierusalim.

Este o lucrare  a credintei, deaceea nu te uita astazi la neputinta ta, si nici la faptul ca esti prins de razboi,   dupa cum nici Avraam nu s-a uitat la neputinta lui si la faptul ca trupul lui era imbatranit, si nici la Sara care nu mai putea sa aibe copii, dar deplin incredintat si intarit de credinta lui, a dat slava lui Dumnezeu stiind ca Dumnezeu ceeace fagaduieste  poate sa si implineasca(Rom 4).

Gemetele tale  au valoare in ochii lui Dumnezeu. Tu care astazi gemi vei vesti in Sion in fata tuturor popoarelor si imparatiilor, vei vesti  Numele Domnului, vei aduce laudele Lui. O ce har nespus sa ti se auda glasul plin de laude, sa ti se auda de pe glasul tau in Sion Numele Domnului. O ce chemare sfanta, mareata. O ce Dumnezeu mare si bun avem. O cat de nepatrunsa este judecata si intelepciunea lui Dumnezeu. Nu este in zadar nimic din ce ti se intampla atata vreme cat tu esti credincios lui Isus si Evangheliei Lui.

Intareste-te si imbarbateaza-te, ca dincolo de tot ce traiesti aici si acum te asteapta fagaduinte nespus de bune. Te asculta Domnul chiar daca gemi. Sa nu iti pierzi la necaz credinta in Isus Hristos.

Ciprian Muresan Irlanda,

1.4. 2018

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 533
  • Export PDF: 8
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Versetul zilei
n-au vrut să asculte şi au dat uitării minunile pe care le făcuseşi pentru ei. Şi-au înţepenit grumazul şi, în răzvrătirea lor, şi-au pus o căpetenie ca să se întoarcă în robia lor. Dar Tu, Tu eşti un Dumnezeu gata să ierţi, îndurător şi milostiv, încet la mânie şi bogat în bunătate. Şi nu i-ai părăsit
Neemia 9:17
Pune-l pe pagina ta