'Şi-Mi veţi fi martori'
Autor: Contele Zinzendorf  |  Album: Scrisori  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 08/12/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

   'Metoda noastră de a-L proclama pe Hristos este aceasta: să arătăm fiecărui suflet pe Mielul ce a murit pentru noi Care, deşi era Fiul lui Dumnezeu, S-a dat pe Sine pentru păcatele noastre, să-L arătăm ca Dumnezeu al lui, ca Mijlocitor între el şi Dumnezeu, ca tronul Său de slavă, ca exemplu, ca frate, ca propovăduitor al legii, ca Mângâietor, ca prieten, ca Mântuitor, pe scurt, ca TOTUL ÎN TOATE; prin propovăduirea sângelui Său, şi a dragostei Sale până la moarte, şi încă moarte de cruce.

   Niciodată, în conversaţie sau în ceartă, să nu ne abatem de la Mielul iubitor nici măcar pentru un sfert de oră. Să nu găsim nici o virtute în afara Sa, ci DOAR DE LA EL ŞI PRIN EL. Să nu predicăm nici o poruncă decât credinţa în EL, nici o altă îndreptăţire decât cea ispăşită de El pentru noi, nici o altă sfinţire decât privilegiul de a nu mai păcătui; nici o altă fericire decât a fi aproape de El, de a ne gândi la EL şi de a fi plăcuţi înaintea Lui.

   Nu ar exista nici un alt sacrificiu de sine decât să fim lipsiţi de EL şi de binecuvântările Sale, nici un alt dezastru decât să nu fim plăcuţi înaintea LUI; nici o altă viaţă decât în El. '

Amin. Doamne ajută-ne „să arătăm fiecărui suflet pe Mielul ce a murit pentru noi Care, deşi era Fiul lui Dumnezeu, S-a dat pe Sine pentru păcatele noastre, să-L arătăm ca Dumnezeu al lui, ca Mijlocitor între el şi Dumnezeu, ca tronul Său de slavă, ca exemplu, ca frate, ca propovăduitor al legii, ca Mângâietor, ca prieten, ca Mântuitor, pe scurt, ca TOTUL ÎN TOATE; prin propovăduirea sângelui Său, şi a dragostei Sale până la moarte, şi încă moarte de cruce.”
Și „să nu stăm nepăsători față de o Mântuire așa de mare!”
Adăugat în 12/12/2017 de Ioanhapca
O, de am ajunge noi la starea de sfintenie in.care sa ne.intristam.si sa ne.doara numai.pacatul.cu.gandul,..singurul.cu care am.putea sa-L mai.suparam...atunci cand nu mai.gresim nici in vorbire...
Adăugat în 12/01/2018 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 999
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni