Retrage-te si stai singur cu Dumnezeu
Autor: Paul Washer  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 04/03/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

RETRAGE-TE ŞI STAI SINGUR CU DUMNEZEU - Paul WASHER

,,Ce nu se poate învinge prin rugăciune? Răspundeţi-mi! Ce nu poate să facă mâna Celui Atotputernic? Răspundeţi-mi! Ce pot face mâinile tale firave? El poate converti o naţiune într-o ora! Cheamă-L! Crede-L! Tu când te duci la o parte că sa fii doar cu El? Când spui:,,Am atât de multe de făcut, atâta muncă istovitoare, atâta trudă… doresc doar sa mă pot retrage ca să fiu cu El pentru o clipă.” El trebuie să fie cel la care evadez, locul meu de odihnă. Când rugăciunea ne este o povară noi nu suntem asemeni lui Cristos. Prietene! Lumea, până şi biserica este atât de plină de zgomot. Să mergeţi într-o ,,pustie” unde nimeni nu vă poate găsi şi să Îl căutaţi pe Dumnezeul vostru. A trebuit vreodată să iei o decizie foarte grea? Ai petrecut vreodată toată noaptea în rugăciune ca să faci asta? Prietene! Când lsus se ridica de pe genunchi bătălia era încheiată. Războiul se dăduse acolo, pe genunchi. Cu câte lucruri trebuie noi să ne luptăm? Dar nu ne ducem la Dumnezeu şi nu ne luptăm până ce victoria este caştigată. Sunt atâtea obstacole, atât de multe lucruri în viaţa ta care caută să te abată, să te oprească. Ele nu vor dispărea prin consiliere; ele vor dispărea dacă tu cazi cu faţa la pământ înaintea lui Dumnezeu până când El te izbaveşte. Să vă spun ceva! Mulţi zic:,,Păi eu nu am un timp anume când mă rog, eu sunt genul… ştii…practic prezenţa lui Dumnezeu de-alungul zilei... dar nu am cămăruţa aceea ascunsă unde merg.” Lasa-mă să iţi spun ceva: Nu există o altă cale prin care poţi învăţa să practici prezenţa lui Dumnezeu decât dacă petreci mult timp în rugăciune tainică. Vorbirea ta cu Dumnezeu se poate naşte doar din timpul tainic cu Domnul. Te-ai luptat în rugăciune? Ai insistat până ai obţinut? Ai continuat? Să perseverezi în rugăciune căci renunţarea înseamnă tocmai sfârşitul oricărei rugăciuni. Noi ne îndoim atât de mult de caracterul lui Dumnezeu când nu profităm cu îndrăzneală de promisiunile Lui.

Revarsă Doamne un duh de rugăciune şi cereri! Arată-ne Doamne că prin insistenţă se caştigă bătălia. Cel mai firav poate caştiga mai multe victorii decât cel tare, prin rugăciune şi nepunându-şi încrederea în firea pământească.”

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1472
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.