Trăiți pentru eternitate
Autor: Paul Washer  |  Album: Diverse  |  Tematica: Eternitate
Resursa adaugata de ch_andreea_93 in 10/08/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Copyright 2013, Paul Washer de la HeartCry Missionary Society. Toate drepturile rezervate. Folosit cu permisiune.
Aceasta resursa a aparut original pe www.heartcrymissionary.com.
Subtitrarea (daca este cazul) este furnizata de colaboratorii site-ului www.resursecrestine.ro
Referințe

    Nimeni nu a fost vreodată capabil să reziste propovăduirii Evangheliei, fie se vor împotrivi cu înverșunarea unui animal, fie vor fi convertiți. Aruncă-te în brațele lui Hristos! Încrede-te în El! Încrede-te în El! Nu suntem chemați să ridicăm imperii! Nu suntem chemați să fim acceptați! Suntem chemați să-L glorificăm pe Dumnezeu! 

    Eternitatea... Ziua în care veți ajunge în fața tronului... înaintea Domnului slavei, atunci împărații, cei mai însemnați oameni din lume vor fi împărțiți: unii, aruncați în iadul veșnic, alții, invitați în gloria veșnică. Vor trăi pentru eternitate! Iar olimpicii, cu cât de maiestuoși sunt, chiar dacă doar pentru un moment, încep să se antreneze de la 4-5 ani și nu fac nimic altceva decât să se antreneze până la 22 de ani, aleargă o cursă de 9 secunde și totul doar pentru o medalie atârnată pe perete. Și atât! Nu se poate să punem același preț pe lucrurile veșnice !

    Există Cineva care este infinit în glorie și îți vei petrece veșnicia vesniciei căutându-L, dar nu vei ajunge nici măcar să te apropii de poalele muntelui Său. Nu mai pot trăi așa! Nu mai pot trăi doar din cărți! Nu mai pot trăi doar citind despre treziri spirituale și despre oameni care au cunoscut pe cineva, care cunoștea pe cineva, care cunoștea pe cineva care Te cunoștea pe Tine. Vrei să cunoști și să faci atâtea lucruri din toate cărțile... alege o carte despre Dumnezeu! Aceasta! Pentru că scrie, "Noi muncim în adevăr, și ne luptăm pentru că ne-am pus nădejdea în Dumnezeul cel viu!" Nu este un martiraj în care îți dai viața în zadar, pentru un nimic, ca, în final, să ajungi nimicit, fără nicio speranță. Nu! Noi îl slujim pe Dumnezeu și Dumnezeu ne va proslăvi! În El ne-am pus nădejdea și aceasta ne dă putere. Putere!

    Dar viața noastră este un abur. Azi am 47 de ani, dar ieri aveam 21. Unde au zburat anii? Sunt un abur! Câtă vreme ai putere, predică! Îl slăvesc pe Dumnezeu că în marea Sa îndurare, pe când eram tânar, am slujit în munții Anzi, în junglele din Peru și am făcut ceea ce acum nu mai am putere să fac. Câtă vreme ești tânar și în putere, slujește-L cu tot ce ai! Scoate afară jocurile tale video prostești și strivește-le sub picioare! Aruncă televizorul pe fereastră! Ai fost creat pentru lucruri mult mai mărețe decât acestea!

    Dacă ești copilul Regelui, nimic din lumea aceasta nu-ți va aduce împlinirea. Nimic! Doresc să am puterea lui Dumnezeu! Atunci trebuie să renunț la ceva! Doresc să-L cunosc pe El! Atunci trebuie să aibă loc o despărțire! Cu orice preț, (moarte)(boală) pune-te la dispoziția lui Dumnezeu! Doamne, cu orice preț! Cu orice preț!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2095
  • Export PDF: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni