Resurse Creștine-SMURD-ul lui DUMNEZEU
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sanda_tulics in 20/12/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

   Cu emoții sincere mă apropii de cititorii - Resurselor Creștine, de voi, care ați dat prin citirea celor scrise de mine un imbold sfânt, îndemnul de-a merge mai departe în atâția ani de slujire, cât și mulțumirea sufletească, vouă, dar mai ales lui Dumnezeu că cele scrise sunt citite, căutate, și puse în practică.

   Ne-am maturizat împreună, eu v-am adus înainte darurile date mie de Dumnezeu, voi le-ați primit cu bucurie care s-a răsfrânt și asupra sufletului meu.

   Am primit mulțumiri ( pe care le-am transferat Domnului) vis-a-vis de cele scrise, mărturii ale unor suflete încurajate de esența scrisului în vers, maxime, proză, cântări, din multe colțuri de lume.

   Am fost încurajată la rândul meu de subiectele trimise de Dumnezeu și de comentariile voastre.

   Am simțit binele slujirii în comun cu lucrătorii (corectori, supraveghetori și administratori) în  bunul  mers al  lucrării de slujire lui Dumnezeu pe acest site.

   Am primit vizita prin corespondență  a unui suflet mult respectat de mine dar... plecat pentru o vreme de pe site și întoarcerea sa în slujire.

   Resurse Creștine este ''Smurd-ul lui Dumnezeu '' pregătit de El cu lucrări și lucrători de intervențiii  în accidente spirituale de toate felurile!

   Este biserica în care poți găsi masa întinsă cu cele mai bogate și diversificate bucate, după gustul, preferința spirituală chiar personalizată în funcție de suferințele și bucuriile personale.

   Suntem în prag de sărbătoare, ne căutăm, felicităm, și ne dorim să se împlinească planul lui Dumnezeu  în viața personală și a noastră, a tuturor, aici pe Resurse Creștine, voi, dragi cititori, colaboratori, administratori.

   Suntem adunați de Dumnezeu în acest loc -Betesdă  pentru sufletele milioanelor de cititori.

   Îl rog pe bunul Dumnezeu să ne țină în brațu-I sfânt așa cum afăcut-o până acum.

   Vă doresc albirea sufletelor în prezența Duhului Sfânt, căldura și atmosfera cerească, putere și iubire în slujirea la care am fost chemați.

   Să fim binecuvântați de Dumnezeu, Căruia Îi mulțumim pentru sănatate, pâine, pace și biserica Sa.

   Trăiască Domnul Isus Christos peste inimile și familiile noastre!

 

        Alexandrina Tulics, 21 decembrie 2016

Frumos si binemeritat omagiu adus "Resurselor Crestine", acest forum al exprimarii si slavirii Domnului, al inspiratiei si trairii spirituale. Har, pace si bucurii duhovnicesti.
Adăugat în 20/12/2016 de marin2016
Dumnezeu să ne ocrotească pe fiecare! Fiți binecuvântată pentru întreaga slujire, harul și pacea Domnului peste casa dumneavoastră. La mulți ani!
Adăugat în 21/12/2016 de floridinmaracineni
La toți anii îndumnezeiți !
Fiți binecuvântați dragii Domnului-Florica Ficard și Marin Mihalache!
Adăugat în 21/12/2016 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1075
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni