Pentru tine, parte din mine ..
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Dependentadedumnezeu in 08/11/2015
    12345678910 0/10 X

Dragul meu, simt nevoia să-ți scriu, să te rog ceva în legătură cu viitoarea sau viitoarele noastre fete.

Te rog, îmbrățișează-le! Strânge-le tare la piept! Oferă-le dragostea ta de bărbat, pentru a nu o căuta în altă parte la vârste prea fragede. Oferă-le sprijinul brațelor puternice, care nu par a renunța vreodată din lupta pentru fericirea celor dragi. Oferă-le protecția îmbrățișării strânse, care le ferește de greutățile și problemele acestei vieți. Oferă-le siguranța iubirii tale, privirii, mâinilor tale. Oferă-le căldura inimii tale, pentru a se putea odihni în urma luptelor cu valurile. Lasă bătăile inimii tale de învingător să le dea încrederea și curajul de a merge mai departe.

Spune-le că le iubești, spune-le ce simți pentru ele, ce înseamnă pentru tine. Demonstrându-le ce înseamnă de fapt iubirea adevărată și neschimbătoare. Dragoste ce iartă, mustră, ce mereu e alături.

Îndrumă-le frumos pe cale, la o viață model, curată și trăită pentru Hristos.

Și mai mult decât orice, roagă-te pentru ele și cu ele. Învață-le să-L iubească, arătându-le tu cum.

Fii modelul lor de luptător, care nu renunță la luptă, care nu abandonează nici în cel mai greu moment, care știe că biruința o primește pe genunchi, care știe a-și ridica ochii-n sus, care-și face scut din Cuvântul vieții. De om cu personalitate puternică, dar cu inimă mare și sensibilă.

Învață-le să zâmbească cu lacrimile pe obraji, să râdă cu adevărat, și să nu le fie rușine sau teamă să plângă. Să iubească lacrimile de pocăință și nu numai, știind că lacrimile sunt de multe ori semnul învingătorilor. Învață-le ca în orice încercare sau necaz să-și găsească fericirea în El, să nădăjduiască în Cel căruia imposibilul îi este ușor.

Învață-le să pășească prin credință, nu prin vedere, și prin ceață, și prin întuneric, ținându-L strâns de Mână pe Dumnezeu.

Fii acolo pentru ele! Nu pleca niciodată!

Dragostea ta, afecțiunea ta și doar prezența ta în viața lor vor fi suficiente și foarte necesare.

OFERĂ-LE FETELOR NOASTRE CE EU NU AM PRIMIT!

Eu le voi învăța iubirea lui Hristos, răbdarea, așteptarea, suportarea durerii, a dorului, rugăciunea fierbinte și cu lacrimi. Le voi învăța ce mă învață El acum, acceptarea, cum să lupte cu sine, cu gândul, cu inima, cu rațiunea.

Dar nu vreau să le învăț să trăiască fără tată!

Fii acolo!

https://dependentadedumnezeu2015.wordpress.com/2015/11/08/pentru-tine-parte-din-mine/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 846
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni