Tata.. ia-ma in brate!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Dependentadedumnezeu in 05/11/2015
    12345678910 0/10 X

Atunci cand cuvintele au secat si nu mai sunt suficiente si capabile de a exprima ceea ce simt, imi las inima sa Te strige cu glas puternic sau in soapta, sa Te doreasca, sa Te implore sa vii… sa vii sa o mangai, sa o atingi, sa o imbratisezi.

Lasa-ma sa Te simt din nou, lasa-ma sa Te am astfel incat sa-mi fii indeajuns. Lasa-ma sa ma ating de poala hainei Tale ca sa ma umplu de energie, iar bolile incurabile ale sufletului sa primeasca vindecare… totala si pentru totdeauna.

Lasa-ma sa Te chem, sa tanjesc dupa Tine, ca fiecare celula si particica din mine sa realizeze ca de Tine are nevoie! Lasa-ma sa ma prabusesc la crucea Ta si sa cer sangele Tau… sa curga, sa ploua peste mine iertarea si eliberarea.

Ia-mi, din nou, mana in mana Ta si tine-ma strans, nu-mi da drumul, nu mai vreau sa ma pierd in labirintul starilor inimii mele, lasandu-ma purtata de ecoul cugetarilor, uitand tot mai mult si intentionat de glasul ratiunii, dorind doar sa simt. Da, la fel doresc si acum, doar sa simt, dar sa Te simt pe Tine, sa simt delicatetea mainilor Tale pansandu-mi ranile inca sensibile.

Tata… ia-ma in brate! Te rog, lasa-ma sa ma simt protejata de bratele Tale puternice, lasa-ma sa simt siguranta la pieptul Tau! Lasa-ma, te rog, ca la auzul batailor inimii Tale sa mi le controlez pe ale mele, invatandu-mi inima sa bata doar de dorul Tau. Lasa-ma, te rog, sa Te privesc, si chiar daca plangem amandoi sa imi gasesc linistea in privirea Ta, iar lacrimile Tale sa dea viata sufletului meu insetat.

Domnul meu si Dumnezeul meu, lasa-ma sa ma odihnesc… Tumultul si suferinta, din mine si din toti, ma obosesc, durerea ma seaca si dorul fura din mine farama cu farama, lasand goluri pe care doar Tu poti sa le umpli.

Tata, lasa ca respiratia Ta sa-mi insufle speranta si increderea. Da-mi taria ca odata ce ma ridic sa rezist cat mai mult in picioare pana sa ma intorc ingenuncheata, din nou, cerandu-Ti puteri noi… si curaj sa pot continua de unde m-am oprit; zambete care sa inlocuiasca un numar mic al lacrimilor nenumarabile; arme pentru sagetile ce se zbat sa strapunga aceleasi locuri cicatrizate.

Dumnezeule! Cine mai e ca Tine?! Faci minuni in cateva secunde. Zdrobesti, vindeci, intaresti. Ma modelezi. Multumesc…

Iti multumesc ca m-ai luat in brate! Si iti multumesc ca acum… pot sa o iau de la capat.

https://dependentadedumnezeu2015.wordpress.com/2015/11/03/tata-ia-ma-in-brate/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1352
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni