DOAR PRIN POST SI RUGACIUNE!
Autor: Pastor Ioan COCIRTEU -BCB2  |  Album: Meditatii  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de elveniva in 22/10/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

DOAR PRIN POST ȘI RUGĂCIUNE !
"Dar acest soi de draci nu iese afara decât cu rugăciune și cu post." Matei 17: 21

Ce discipline mari ! Ele fac parte din viata trăită pentru Dumnezeu și cu Dumnezeu. Credința autentica se manifesta și prin ele. As spune spune ca sunt chiar expresia cea mai înaltă a legăturii cu Dumnezeu și a dependentei de El. Cine mai postește azi ? Cine mai se roagă ? Cine le mai îmbină ? Genul acesta de întrebări sunt incomode și nepopulare, dar tocmai ele ne pun la colt ca sa vedem unde suntem și sa pricepem unde trebuie sa fim duși. 
Postul și rugăciunea nu sunt elemente de rezerva, ci sunt deprinderi prioritare. Știți cum procedam noi ? Ceva de felul acesta : "Am încercat acolo, m-am dus și dincolo, fără nici un rezultat.....m-am și rugat, am și postit..." Plasam aceste arme de forță undeva în finalul listei de soluții, printre alte mici, mărunte si posibile izbăviri. Total greșit ! Ma rog și postesc de la început, nu apelez la ele după ce le-am epuizat pe toate celelalte.
Postul și rugăciunea sunt resurse capabile sa rezolve orice. În ele este așezată forță spirituala, asa încât prin practicarea lor sa ia act cerul și sa se infioreze iadul. Demonii sa se simtă tulburați și mișcați din loc, iar îngerii sa te slujească. Nimic nu este prea greu, prea mult, ca sa se soluționeze prin rugăciune și post. Toate situațiile imposibile ale vieții, pot fi rezolvate tocmai prin ele.
Postul și rugaciunea sunt și manifestarea excelentei spirituale. Împrejurarea din care am citat este una în care ucenicii se confrunta cu ceva atipic. Aplica ce știau ei, ce credeau ei si n-au reușit. Chiar sunt nedumeriți și întreabă de ce ei n-au putut sa scoată un duh demonic. Domnul Isus intervine și spune ca se cere credința și excelenta prin post și rugăciune. 
Dragi prieteni, am o veste buna pentru voi. Nu știu exact cu ce va confruntați, dar va pot spune ca în fata postului și rugăciunii nu rezista nimic. Orice ușa închisă, orice abis de netrecut, orice mare învolburata are soluție de rezolvare !
Nu va mulțumiți cu ce fac toți în mod obișnuit, iubiți excelenta, iubiți postul și rugăciunea.

Va doresc o zi excelenta, mai mult decât una obișnuită,
Pastor Ioan Cocirteu

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3876
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni