CHEMAREA LA INARMARE
Autor: Pastor Ioan COCIRTEU -BCB2  |  Album: Meditatii  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de elveniva in 02/10/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

CHEMAREA LA ÎNARMARE
"Imbracati-va cu toată armatura lui Dumnezeu, ca sa puteți ținea piept împotriva uneltirilor diavolului." Efeseni 6: 11

În zilele acestea, amenințările de război vin din toate părțile. Potențialele părți beligerante sunt de temut. Unii lideri din zonele de conflict, vorbesc chiar de începutul celui de-al treilea război mondial. Din punct de vedere biblic destul de multe lucruri prind contur, ceea ce face sa se confirme adevărurile de netăgăduit ale Sfintei Scripturi. Domnul Isus ne avertiza spunându-ne ca atunci când vom auzi de razboaie și vesti de razboaie sa nu ne înspăimântam ca toate aceste lucruri trebuie sa se întâmple. Așadar, nu este opțiune....vin războaiele !
Când popoarele se agita și se amenință unele pe altele, strigatul de înarmare se aude de la nord la sud și de la est la vest. În ciuda faptului ca proaspătul Consiliu de Securitate al ONU a urmărit restabilirea păcii, uruitul tancurilor și ecoul motoarelor de bombardiere se aude tot mai tare. Nu poate fi bine în vremuri ca acestea ! Oare putem face ceva ?
Provocarea este sa ne înarmam, dar nu cu arme convenționale, ci cu o dotare atipica pentru un război. Dușmanul este extrem de periculos, mai de temut decât China sau Rusia, chiar decât amândouă la un loc. Câmpul de război nu poate fi localizat geografic, pentru ca el acaparează tot universul. Consecințele acestui conflict militar se cuantifica în unități de măsură eterne. Aici nu este o ficțiune, ci un război real....e razboiul celui credincios cu Diavolul !
Într-un astfel de context, suntem chemați la inarmare. Trebuie sa rezistam, trebuie sa biruim ! Vom reuși atâta vreme cât luam toată armatura lui Dumnezeu. Ea este prescrisa foarte clar și noi trebuie sa o purtam.
Dragi creștini, nu umblați neinarmati ! Suntem in razboi și putem fi răniți, dacă nu chiar și uciși. Purtând armamentul de război vom câștiga războiul !
Sus, la lupta, înălțati steagul biruintei !

Pastor Ioan Cocirteu

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1030
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni