Rugaciunea schimba calatoria Pelerinului
Autor: Ivan(Ionut)Popovici  |  Album: Nevoia de trezire  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ivan90 in 18/06/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

 

    Nicăieri în Biblie nu promite Dumnezeu că va răspunde instantaneu la absolut toate rugăciunile. Din păcate, mult prea mulţi oameni încearcă să aprecieze răspunsul lui Dumnezeu prin ceea ce au, capacitatea naturală de a vedea imediat. Uneori trebuie să aşteptăm răspunsul Domnului un timp indelungat.

     Oamenii de început ai bisericii stăruiau în învățătura apostolilor. Nu în învățătura unui, autor, vedete sau profesor. N-au schimbat Evanghelia după oameni. Cuvântul nu se schimbă dar ne schimbă. Nu e vorba aici de informare ci de transformare.

     Au hotărât să rămână împreună. N-aveau biserici care să-i lege de ele, pentru că pe mulți azi ne ține împreună doar clădirea. Ei s-au iubit, ei au vorbit unul cu altul, ei s-au ajutat unii pe alții. Aveau un slogan: Tot ce e al meu e al tău! Aveau unitate în gând, scop, laudă, iubire, milă, putere, credință, Duh. Simon Zelotul stătea lângă Matei și asta spune totul.

     Își aminteau mereu de cruce de aceea se împărtășeau așa de des. Nu uitau de unde i-a scos Hristos și cum i-a scos din groapa păcatului. Făcându-și spinarea scară cu ajutorul bicelor romane.

    Iubeau rugăciunea. Hristos le spusese să se roage zilnic, Pavel le va spune să se roage neîncetat. Rugăciunea mișcă inima lui Dumnezeu și mișcă mâna Lui. Locomotiva Duhului Sfânt nu merge fără șinele rugăciunii. Fiecare eșec al bisericii e un eșec al rugăciunii. Biserica să nu uite că nu poate avansa decât pe genunchi. Biserica va fi puternică doar în măsura în care cele patru lucruri vor fi echilibrate. Iar oamenii de după Rusalii trebuie să nu uite că nu experiența în sine e importantă ci viața schimbată de după.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1744
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni