Creat cu un scop
Autor: Ivan(Ionut)Popovici  |  Album: Nevoia de trezire  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ivan90 in 08/05/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

’’Lucrul acela bun  care ţi s-a încredinţat păzeşte-l prin Duhul Sfânt, care locuieşte în noi’’.  2 Timotei 1:14

     Ai fost asezat pe pamant ca sa-ti aduci o contributie. Nu ai fost creat doar ca sa consume resurse, sa mananci, sa respiri degeaba. Dumnezeu te-a destinat sa faci ceva deosebit cu viata ta. Desi multe carti cu mare success, te sfatuiesc cum sa ’’profiti’’ cel mai mult de la viata, nu acesta este motivul pentru care ai fost creat. Scopul central al vietii este lucrarea sau slujirea ta.

      Ai fost salvat ca sa slujesti lui Dumnezeu, acesta este locul de munca unde ai fost angajat spiritual. Astazi mor mii de biserici, credinciosi din cauza credinciosilor care nu sunt gata sa slujeasca, ei stau doar si privesc, consuma si nu au progres. Nu conteaza cat de mult ai trait, conteaza cum ai trait. Daca nu esti implicat in vreo lucrare ce scuza ai avea? Avram a fost batran, Iacov  a fost in nesiguranta, Rahav a fost imorala, Ieremia a fost deprimat, ilie a vrut sa se sinucida, Naomi a fost vaduva, Marta s-a ingrijorat mult, Toma a avut indoieli, Pavel a avut o sanatate subreda si Timotei a fost timid. La prima vedere a acestei liste se vede clar, oameni nepotriviti pentru slujbe atat de inalte, dar Dumnezeu i-a folosit pe toti in slujire dincolo de limitele umane fiindca nu s-au scuzat. Inceteaza sa te mai scuzi si Dumnezeu te va folosi si pe tine, iti vei gasi scopul pentru care ai fost creat.

     70 de ani sunt o nimica toata. Viata reprezinta un examen pe pamant. Noi nu traim iubindu-l, noi traim iubind cerul. Mergem la adunare pentru a ne antrena pentru cer. Mergem pentru a primi o gandire duhovniceasca. Hristos nu este o polita de asigurare, nici un cont bancar pentru zile negre, El este rascumparatorul, E cel ce ne-a salvat spunandu-ne ca in cer nu vom avea aur, vom umbla pe strazi de aur. Nu-l iubim pe Dumnezeu, daca l-am iubim nu am alerga fara un scop in viata. S-ar vedea Hristos in toate, doar El, noi doar in umbra. Pamantul nu e mostenirea noastra, este locul de pregatire pentru cer.

’’Adevărat este cuvântul acesta: Dacă am murit împreună cu El, vom şi trăi împreună cu El’’. 2Timotei 2:11

Foarte adevărat ceea ce spuneţi, dacă fiecare dintre noi am fi conştienţi că putem fiecare să contribuim la lucrarea Lui Dumnezeu lucrurile s-ar schimba în bine mult mai repede. Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi, depinde de noi dacă Îl lăsăm pe Dumnezeu să lucreze prin noi.
Adăugat în 12/05/2015 de roman_dorel
Statistici
  • Vizualizări: 1238
  • Export PDF: 4
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.