Fii focalizat
Autor: Haidu Ionut  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de haidu in 13/02/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Și noi, dar, fiindcă suntem înconjurați cu un nor așa mare de martori, să dăm la o parte orice piedică și păcatul care ne înfășoară așa de lesne și să alergăm cu stăruință în alergarea care ne stă înainte – Evrei 12:1

 

            În timpurile biblice, alergătorii se pregăteau pentru cursă la fel cum se pregătesc și azi. Dar, înainte de concurs se dezbrăcau de haine, să nu existe nimic care să-i împiedice. În plus își ungeau trupurile cu ulei fin, încât nici măcar atingerea celorlalți concurenți să nu-i rețină nici măcar o clipă.

 

            Dacă vrem să alergăm în cursa noastră trebuie să lăsăm la o parte orice povară și să alergăm în cursă cu răbdare. Există multe piedici ce pot apărea într-o cursă. Prea multe responsabilități ne vor împiedica să ne dezvoltăm potențialul. Dacă îi lăsăm pe alții să ne controleze, ne vom defocaliza de la țintă. Ținta noastră de fapt va fi ținta lor. Diavolul poate inventa în fiecare zi mii de modalități de-a ne încurca și de-a ne atrage în ceva ce nu ne este necesar. Pierdem zilnic timp, bani și energie pentru lucruri de care nu am nevoie. Trebuie să fim hotărâți ca nimic să nu ne împiedice să îndeplinim planul și scopul pe care Dumnezeu îl are pentru noi. 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 736
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni