Meditaţie de Crăciun
Autor: Toma Simona Magdalena  |  Album: Clipe de cer  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Simo_7 in 14/12/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   Crăciunul îţi bate la uşă. Mai e puţin şi se apropie ziua mult aşteptată, noaptea sfântă, binecuvântată, în care S-a născut Mântuitorul. Cum aştepţi această zi? Cu emoţie şi bucurie? Te gândeşti la adevărata semnificaţie a acestei zile importante? S-a născut Domnul Isus şi-n ieslea inimii tale? Mântuitorul a găsit loc în viaţa ta? Sau eşti într-o goană continuă, în febra cumpărăturilor, cheltuind fără măsură şi colindându-l pe moşu... De multe ori, se uită cine e Cel Sărbătorit, trist, dar adevărat, se pune accent prea mult pe reclame şi lumea uită de Pruncul născut la Betleem, Mântuitorul, care a venit pentru mine şi tine.    Doresc ca bucuria pe care au simţit-o păstorii şi magii în noaptea sfântă, să ne umple inimile şi casele! Iar colindele să răsune la fel ca şi în acea noapte sfântă, binecuvântată, în Ajunul Crăciunului!

   Hristos să fie centrul vieţilor noastre şi motivul sărbătorii pe care o aşteptăm! Sărbători frumoase, binecuvântate, cu pace şi bucurie alături de Sărbătorit!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3119
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.