Meditaţie asupra vieţii
Autor: Toma Simona Magdalena  |  Album: Clipe de cer  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Simo_7 in 21/09/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

       Trecem, suntem trecători... ne naştem într-o clipă, răsărim ca bobul de grâu, ne înălţăm, creştem zi de zi, puţin azi, puţin mâine. Trecem prin copilăria frumoasă de la primul gângurit la primul cuvânt “mama”, rostit atât de frumos, atât de gingaş. Ce frumoasă e copilăria cu jocul şi toate amintirile ei dragi! Nu poţi uita trăirile intense ale fiecărei etape a copilăriei, prima zi de şcoală, precum şi educaţia primită de la părinţi şi bunici, apropierea şi primii paşi către Dumnezeu. Da! Credinţa e cea care ne dă aripi şi putere să răzbim, să păşim în viaţă. Ea ne leagă de Dumnezeu, ne ajută să ne sprijinim inima pe El! Dumnezeu e Cel care ne luminează lăuntrul fiinţei noastre, iar puterea vine doar dacă ne încredem în El! Credinţa începe doar cu El, cu Dumnezeu creştem, alimentându-ne din Cuvântul Său dădător de viaţă. Vine adolescenţa, o perioadă frumoasă, cu emoţia examenelor, cu planuri de viitor, perioadă în care ne gândim la Mântuitorul şi la marea Sa iubire faţă de noi. În această perioadă, unii din noi facem legământul, promiţându-I că-L vom sluji toată viaţa. Ne întemeiem o familie în care slujim ca soţie sau soţ şi mai târziu ca părinţi. Am fost îndrumaţi, dar acum ne vine rândul de a îndruma, de a avea responsabilităţi. Ne naştem, creştem şi încet, încet ne îndreptăm spre cer, spre ţara de vise, locaşul ceresc! Mai e puţin... anii trec ca un sunet, suntem trecători... dar dincolo de nori e ţara promisă, ţara de lumină, e Dumnezeu!

       Să ne apropiem de El, zi de zi, să-L slujim mulţumindu-I neîncetat pentru viaţă şi toate binecuvântările care le avem incluse în ea. Să ne bucurăm de fiecare dimineaţă, mulţumind Creatorului pentru fiecare picătură de apă, sau albastrul cerului, pentru frumuseţea şi diversitatea culorilor pe care El le-a pus în fiecare floare într-un mod atât de perfect şi minunat; de asemenea să nu uităm să mulţumim pentru pâinea cea de toate zilele, apoi pentru îmbrăcăminte, sănătate şi pentru cei dragi. Să ne preţuim unii pe alţii şi să trăim frumos, căci fiecare zi e un pas mai aproape de cer!

Amin, fii binecuvântata sora Simona.
Adăugat în 15/11/2015 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1668
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Ioan 20:15 „Femeie”, i-a zis Isus, „de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis: „Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau.”