Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Sarutul, pacat sau idealitate la tinerii neoprotestanti
Autor: Ivan (Ionuț) Popovici  |  Album: Viata tanara  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ivan90 in 29/12/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

  Mai poate fi păcat aceasta? Ce spune Biserica în privinţa aceasta ? Biblia are vreun răspuns în privinţa aceasta ? Dragi mei, şi noi suntem oameni. Şi pocăiţii se sărută; este ceva frumos, dulce şi permis de Dumnezeu. Toată chestiunea este ca acel sărut să fie după cum l-a lăsat Dumnezeu, ceva sfânt, după căsătorie. Ce depăşeşte acestă limită ESTE PĂCAT ! De ce nu am recunoaşte că în momentul acela uiţi de toate durerile. Dar asta nu însemnă că uiţi de toate responsabilităţile. Iresponsabilitatea te face să te săruţi ore în şir în faţa primăriei din Arad nepăsându-ţi de nimic; poate să cadă turnul Siloamului sau turnurile gemene, poate să se deprecieze moneda europeană în faţa dolarului, să crească lira sterlină sau să se scumpească pasta de dinţi, poate să vină tata să te cheme la rugăciune sau să primeşti 1000 de euro; tu eşti în tranşă.

             Când plăcerea este mai mare decât ruşinea e ceva păcătos. Drumul de la ruşine (de după păcatul lui Adam) la neruşinare diavolul îl numeşte cu nesimţire „evoluţie”. Nesimţirea nu este dumnezeiască, este drăcească. La începutul omenirii, diavolul a căutat să îmbrace primii oameni iar acuma caută să-i dezbrace, în ciuda a atâtor multitudine de haine.

            Când observ că doi tineri au o relaţie de prietenie aprinsă la o vârstă necorespunzătoare, îi întreb dacă vor să se căsătorească. „Frate” îmi zic ei „noi nu ne gândim să ne căsătorim, este doar aşa…”. Observaţi este doar aşa „degeaba”. Acum, de când face Dumnezeu lucruri degeaba? Nimeni nu o face degeaba, cel puţin curiozitatea te împinge la sărutul anticipat, “doar de plictiseala” spun ei.

            Până la urmă nu e păcătos sărutul în sine, ci ceea ce simţi în timpul sărutului. „Eu nu simt nimic frate”, va zice cineva. Auzi, numai nevasta lui Lot când fugea din Sodoma n-a mai simţit nimic. De ce nu te săruţi cu un manechin într-un magazin dacă tot nu e vorba de ce simţi? Aici este problema sărutului anticipat.

            O ţii numai în săruturi până la căsătorie, vei ajunge pervers deoarece te gândeşti tot mai des la ceea ce simţi când te săruţi, şi asta mai ales ştiind că sărutul presupune apropiere, etc.; că doar nu te săruţi ca şi cum ai conecta două cabluri electrice: jack mic cu jack mare. Sărutul ori vrei să recunoşti ori nu, face parte din preludiul unui act sexual. Când doi căsătoriţi se sărută în public, dezvelesc o parte din secretul actului sexual.

Tu ce vei face în continuare, vei continua să te săruţi până ajungi să fiţi “3″ înainte de căsătorie?

Aveti dreptate sa insistati asupra acestei invataturi. Traim in mijlocul Sodomei! Macar pe-ai nostri dac-am putea sa-i ferim...
Adăugat în 29/12/2013 de Teodorax36
Cred ca mai rau ca in Sodoma
Adăugat în 29/12/2013 de ivan90
Statistici
  • Vizualizări: 1468
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni