Planul Domnului pentru noi
Autor: David Wilkerson  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de natasha80 in 08/11/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

   Planul Domnului pentru noi a fost intotdeauna simplu. El a spus: “Nu trebuie sa te temi de nici o putere care  vine impotriva ta. Eu voi actiona ca si aparator al tau in orice vreme. Daca pur si simplu te vei increde in promisiunile pe care ti le-am facut, aruncandu-te in grija Mea prin credinta, Eu iti voi fi Dumnezeu atotputernic. Eu voi invinge toti dusmanii tai si ti-i voi arunca la picioare inaintea ta. Vei fi victorios , mai mult decat biruitor – traindu-ti zilele tale in pace, fara frica!”

 

   Eu te intreb: Iti traiesti tu zilele tale fara frica – cu un duh calm si o minte linistita? Majoritatea dintre noi nu-si traiesc in asa mod nici macari o fractiune din viata. Intram si iesim din momentele noastre de pace, dar noi nu intram pe deplin in odihna Domnului.

 

   Daca esti nelinistit, nedumerit, mahnit din cauza unui pacat chinuitor, trebuie sa intelegi ca Dumnezeu nu este suparat pe tine! EL nu vrea sa te disciplineze sau sa te judece. Din contra, El tanjeste sa-ti insufle puterea Lui omnipotenta!

 

   Dumnezeu spune aproape acelasi lucru esential in toate legamintele Sale: “Eu caut un popor care va crede ca il voi izbavi din mana tuturor vrajmasilor lui!”  “Să nu uitaţi legământul pe care l-am făcut cu voi şi să nu vă temeţi de alţi dumnezei. Ci să vă temeţi de Domnul Dumnezeul vostru; şi El vă va izbăvi din mâna tuturor vrăjmaşilor voştri.” (2 Imparati 17:38-39)

 

   In Vechiul Testament, acesti vrajmasi erau popoarele pagane – filistenii, moabitii, hetitii, iebusitii, canaanitii. Toate aceste puteri demonice cautau sa distruga poporul lui Dumnezeu si sa-l duca inapoi in robie.

 

   Astazi, vrajmasii nostri se afla pe taramul spiritual – puterile demonice, poftele firii pamantesti, dorinte rele. Si in Noul Testament, Dumnezeu repeta din nou legamantul Lui poporului Sau:

 

   ”Voi fi Dumnezeul tau si tu vei fi fiul Meu, fiica Mea. De fapt , tu vei fi copilul Meu de acum si pana-n vesnicie. De aceea, aminteste-ti legamantul pe care l-am facut cu tine. Sa nu te temi de nici un om si de nici o putere, ci doar de Mine. Eu te voi izbavi din mana tuturor vrajmasilor tai, inclusiv a hartuirilor demonice, a poftelor firii, a obiceiurilor dependente si a tuturor pacatelor chinuitoare!" (vezi Evrei 8:10)

 

 

David Wilkerson 08.11.2013

[May 19, 1931 – April 27, 2011]

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2000
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni