Intervenție divină
Autor: George Cornici  |  Album: Mesajele adevărului  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de geocornic in 28/07/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 7 voturi

Am primit, recent, ca  dar o carte de Billy Graham: TRĂIND ÎN DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU. Din nou mi-am dat seama ce minunat s-a folosit si se foloseste Dumnezeu de acest om care s-a dedicat total lucrării evanghelistice.Dar în cartea respectivă  BG a descris un episod real si apoi a făcut o aplicatie spirituală minunată. Iată mai jos despre ce e vorba: Sunt multi azi care au avioane personale. Un om de afaceri era în avionul lui, peste ocean. Avionul era pilotat chiar de el. Dar s-a întâmplat că  ceva la motor s-a defectat si avionul s-a prăbusit în ocean.  Individul respectiv era bine antrenat pentru situatii dificile. Era bun înotător. Ar fi putut, probabil, să ajungă la tărm. Dar o mică rană produsă în timpul prăbusirii avionului a produs sânge care a atras rechinii. A luptat cu rechinii cîteva ore. Incredibil! A luptat cu ei din răsputeri, dar stia că puterea lui fizică până la urmă se va epuiza. Apoi, a fost localizat si salvat de un elicopter.Aplicatia pe care a facut-o BG este foarte profundă. Puterea lui de om robust nu l-a mai ajutat, experienta lui  de pilot nu l-a mai ajutat si nici întelepciunea lui. A fost nevoie de o interventie pentru a fi salvat.In viata de credintă avem situatii in care suntem la marginea prăpastiei. Un pas mai trebuie si vine prăbusirea. În acele situatii extreme nimic nu ne mai poate ajuta: nici puterea noastră, nici experienta vietii si nici desteptăciunea noastră. Ci numai interventia divină. Ce minunat e  că El intervine în asemenea situatii! El e Ocrotitorul nostru, Cetate tare-n vreme grea. Putem conta pe El; nicicînd nu ne va părăsi! 

 

George Cornici

Multa Pace si mult Har.Dumnezeu foloseste pe acei care se pun la dispozitia Lui, intr-un mod deosebit,intr-un mod aparte,total.Istoria ne arata astfel de oameni si ne va mai arata inca,pana la venirea Lui.Unde esti tu,unde sunt eu?Depinde numai de tine,depinde numai de mine...poate ne mai lipseste acest..."iata-ma,trimite-ma".Tot ce facem,sa facem spre slava si gloria Lui Dumnezeu,Doamne ajuta.Multumesc mult.
Adăugat în 10/08/2013 de statornicul
Statistici
  • Vizualizări: 1380
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Ioan 20:15 „Femeie”, i-a zis Isus, „de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis: „Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau.”