Scrisoare către prieteni
Autor: Vladimir Pustan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Misusprecer in 31/12/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 6 voturi

Vă scriu cu stiloul înmuiat în cerneala albastru marin a amintirilor, privind cu ochii injectați de nesomnul unui an cum Ianus îmi rânjește cu amândouă fețele, stând tolănit în fotoliul stingher în care tot aștept să se așeze fericirea.

 A fost un an bun... Vă scriu acum, după ce-a trecut sfârșitul lumii, și fac bilanțuri pe fulgii căzuți din aripile îngerilor.

V-am dăruit și spini și flori, voi mi-ați dat doar flori, deci am fost mai darnic decât toți. M-ați ajutat și-am împins împreună la căruța cu vise, cu pași împiedicați prin noroiul fricii de-a nu izbuti în ceea ce-am dorit. Căruța o să fie a voastră într-o zi și-o să vedeți atunci cât de bine sau de greu e să stai cu steaua de căpăstru.

Anul ce vine, ,,Cireșarii" vor împlini zece ani, deci copilul pe care l-am moșit împreună cu Dumnezeu a crescut mare.

Vă scriu prieteni și vă mulțumesc pentru că m-ați  învățat ce uitasem de-o vreme: că Dumnezeu e mare, mult mai mare decât credeam, mult mai bun decât speram.

Când n-am mai putut, Dumnezeu mi-a dat prin voi puterea de a merge mai departe. V-ați pus și piept în față în loc de scut, atunci când șuierau șerpește săgețile.

Vă mulțumesc că v-ați golit și inimile și buzunarele, că v-ați golit de timp și minte, negând strigătul eului și cărnii, pentru a face loc slujirii.

Mulțumesc prieteni..... La noapte ne dormim împreună oboseala pentru ca mâine să fim proaspeți să o putem lua de la capăt...

Vă scriu prieteni și nu vă mai scriu pentru că ,,un strop de mări în ochi mi s-a răsfrânt căci mări și lacrimi sunt, la fel, sărate".

La mulți ani, prieteni!

 

 

 

                                                                                           Vladimir Pustan

Domnul sa va binecuvinteze!! La multi ani cu Isus! Sa nu uitati! SUNTETI UN FIU AL MARELUI STAPÂN!
" Aparati Pacea lui Dummnezeu,chiar daca faceti razboi celui rau"!!!
Un an 2013, plin de Pace, Dragoste si Credinta! Cu mult respect!
Adăugat în 31/12/2012 de mario_cg
la mulţi ani şi ţie frate şi Domnul să-ţi dea tot ajutorul mereu şi mereu.
Adăugat în 31/12/2012 de 1954adina.9mai
La mulţi ani frate.Frumoasă croşetare cu fulgi,aripi de îngeri,frumos.Frumos şi Fericit este Dumnezeu în inimile noastre,sufletele şi casele noastre,în bisericile noastre care de fapt sunt toate ale Lui,nimic al nostru.Când ne vom goli cu adevărat buzunarele şi inimile ,atunci,deabia atunci Bunul şi Prea Sfântul Tată,Fericitul Dumnezeu ni le va umple.Dumnezeu să vă binecuvinteze cu ce are El mai bun,curaj şi cu Dumnezeu în Lucrare.La mulţi ani frate şi mulţumesc.
Adăugat în 19/01/2013 de statornicul
Statistici
  • Vizualizări: 1924
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni