Numără pe degete...
Autor: Anonim  |  Album: VINE indubitabil  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 14/12/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 7 voturi
Referințe

   Un bărbat lucra într-o zi în grădină. Fiica lui de patru ani, era în cărucior, lângă el. A fost nevoie să meargă undeva cu maşina, aşa că i-a spus soţiei lui că o ia pe fetiţă cu el. Pe o strdă aglomerată, motorul maşinii a murit. Era o zi toridă, iar fără aer condiţionat în scurt timp, copilul urma să se agite. Bărbatul a sărit repede din maşină şi a vrut să contacteze un prieten dar îşi uitase mobilul acasă. A cerut voie unor persoane să sune de pe telefonul lor, dar acestea s-au uitat bizar la el. Şi-a luat fetiţa în braţe şi a alergat într-un magazin să ceară voie la telefon, dar nu a fost lăsat. Într-un sfârşit, a găsit pe cineva care i-a permis să folosească telefonul. A sunat acasă, dar soţia nu a răspuns. Acum chiar avea probleme serioase. Într-un final a reuşit să ia legătura cu soţia şi să rezolve lucrurile. Seara, meditând la cele întâmplate a realizat cât de important este să ai pe cineva care să fie întotdeauna disponibil când ai nevoie, iar tu, la rândul tău, să fii diponibil pentru acea persoană.

   Prietenii sunt aceia pe care îi poţi suna fără reţinere la 2 noaptea să te ajute într-o problemă care se întâmplă undeva destul de departe. 

   Fă o verificare acum - numără pe degete pe cine crezi că poţi suna la orice oră, în cazul în care ai avea nevoie de ajutor.

rămâi uimit dar este adevărat. Când ai nevoie nu cred că sunt mulţi să alerge în ajutor iar de degete ....ce să mai vorbim.....cred că sunt prea multe chiar cele de la o mână. Dar să ne bucurăm; un prieten, sigur îl avem în Isus Hristos şi-apoi El, în bunătatea Lui sigur că ne trimite şi un prieten terestru, pentru că cel mai bun prieten, este cel pe care ţi-l trimite Domnul.
Fii binecuvântată.
Adăugat în 14/12/2012 de 1954adina.9mai
Dumnezeu binecuvinteaza cu prieteni sinceri , pe cei care pot duce si acest dar, numai bine!
Adăugat în 16/12/2012 de sanda_tulics
salutari sfinte si bucurii in Domnul!
Adăugat în 23/12/2012 de sanda_tulics
Felicitari pentru munca ta depusa pe site, felicitari pentru seriozitatea si abnegatia ta, nu numai in cadrul concursului, felicitari,pentru locul dat de Resurse Crestine tie, in acest concurs, Slava Domnului,care te- a calificat cu premiul intii., pentru ascultarea din anul acesta, fi binecuvintata, de Domnul care-ti va pune cununa nevestejita a imparatiei Sale!
Adăugat în 23/12/2012 de sanda_tulics
felicitări sora Florica. Mă bucur pentru reuşita ta, pentru locul obţinut şi mulţumesc Domnului pentru tine rugându-L pe El să te încununeze pentru toată munca ta, pentru timpul ce l-ai adus jertfă Domnului aducând un aport substanţial lucrărilor de pe site.
Fii binecuvântată.
Adăugat în 27/12/2012 de 1954adina.9mai
Domnul Isus sa va binecuvinteze dupa nevoile fiecaruia, va transmit tuturor harul si pacea Domnului, bucurii sfinte, sanatate, la cat mai multe creatii pline de har sub inspiratia Duhului, sa ne dea Domnul un An Nou cu o partasie plina de dragoste si sinceritate; La multi ani! va salut cu bucurie si dragoste din Sodra Sandby.
Adăugat în 29/12/2012 de floridinmaracineni
LA MULŢI ANI cu fericire, sănătate, bucurii şi împliniri ţie şi întregii familii. La mulţi ani oriunde eşti.
Adăugat în 29/12/2012 de 1954adina.9mai
Ce mult ma bucura mesajul tau, fi binecuvintata!Am omis sa trec poezia[ultima la albumul''farime de lumina''poate rectifici tu? Multumesc!Cit despre anul ,ce ne sta in fata,nu stim ce va fi dar;un lucru stim ,caci Domnul e taria noastra,nu ne-om inspaiminta, indiferent ce o fi ,El ne-a stat in fata, spate , de jur imprejur pina acum si Mina-I sfinta, Si-a pus-o peste noi.Bucurii sfinte in Domnul tuturor;La multi ani!
Adăugat în 29/12/2012 de sanda_tulics
Din păcate prietenii sunt lângă tine doar atunci cind au nevoie de tine,sunt puțini care au caracterul de ,, prieten adevărat''.
Vă dorec un An Nou cu multă sănătate și putere de la Duhul Sfînt, și Dumnezeu să vă răsplătească pentru ajutorul oferit !
Adăugat în 30/12/2012 de viorel77
Prieten cu adevărat e Domnul, putem să-L chemăm la orice oră, ne sfătuieşte, ne călăuzeşte şi nu ne dezamăgeşte niciodată!El e un adevărat Ajutor care nu lipseste în nevoi! Domnul să fie sora Flori cu tine şi-n anul 2013, multe binecuvântări şi sănătate, bucurii şi călăuzirea Lui in toate! Felicitări pentru locul obţinut la concurs!
Adăugat în 31/12/2012 de Simo_7
Dacă numărăm bine poate că doar la o mână avem prea multe degete pt. a număra toți prietenii pe care putem conta cu adevărat. Ziditoare gânduri. Domnul Dumnezeu să vă binecuvânteze din plin pe toate planurile și în 2013 și LA MULȚI ANI!
Adăugat în 03/01/2013 de Ioanhapca
Statistici
Opțiuni