Numără pe degete...
Autor: Anonim
Album: VINE indubitabil
Categorie: Diverse

   Un bărbat lucra într-o zi în grădină. Fiica lui de patru ani, era în cărucior, lângă el. A fost nevoie să meargă undeva cu maşina, aşa că i-a spus soţiei lui că o ia pe fetiţă cu el. Pe o strdă aglomerată, motorul maşinii a murit. Era o zi toridă, iar fără aer condiţionat în scurt timp, copilul urma să se agite. Bărbatul a sărit repede din maşină şi a vrut să contacteze un prieten dar îşi uitase mobilul acasă. A cerut voie unor persoane să sune de pe telefonul lor, dar acestea s-au uitat bizar la el. Şi-a luat fetiţa în braţe şi a alergat într-un magazin să ceară voie la telefon, dar nu a fost lăsat. Într-un sfârşit, a găsit pe cineva care i-a permis să folosească telefonul. A sunat acasă, dar soţia nu a răspuns. Acum chiar avea probleme serioase. Într-un final a reuşit să ia legătura cu soţia şi să rezolve lucrurile. Seara, meditând la cele întâmplate a realizat cât de important este să ai pe cineva care să fie întotdeauna disponibil când ai nevoie, iar tu, la rândul tău, să fii diponibil pentru acea persoană.

   Prietenii sunt aceia pe care îi poţi suna fără reţinere la 2 noaptea să te ajute într-o problemă care se întâmplă undeva destul de departe. 

   Fă o verificare acum - numără pe degete pe cine crezi că poţi suna la orice oră, în cazul în care ai avea nevoie de ajutor.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/101463/numara-pe-degete