Fara pata sau zbarcitura
Autor: David Wilkerson  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de natasha80 in 24/02/2010
    12345678910 0/10 X
Biserica lui Cristos nu a fost niciodata aprobata sau acceptata de lume. Si niciodata nu va fi. Daca traiesti pentru Isus, nu va trebui sa te separi de compania celorlalti, ca o vor face ei. Tot ce va trebui sa faci este sa traiesti pentru El. Deodata, te vei gasi reprobat, respins, numit “rau”: “Ferice de voi, cand oamenii va vor uri, va vor izgoni dintre ei, va vor ocari, si vor lepada numele vostru ca ceva rau, din pricina Fiului omului " (Luca 6: 22).

Si totusi, adauga Isus, aceasta este calea catre implinirea adevarata: ”Pentru ca oricine va vrea sa-si scape viaţa, o va pierde; dar oricine isi va pierde viata pentru Mine, o va castiga" (Matei 16:25). Cu alte cuvinte: "Singurul mod in care vei gasi un scop in viata este sa lasi tot pentru Mine. Numai atunci vei gasi bucurie adevarata, pace si multumire." Christos ne spune: "Biserica Mea este fara pata sau zbarcitura. Deci, cand vii la Mine, trebuie sa fii gata sa te lasi de toate pacatele. Trebuie sa te predai cu totul in bratul Meu, sa mori complet fata de eul tau, de acele ambitii care nu sunt din Dumnezeu, de ego. Prin credinta, vei fi ingropat cu Mine. Dar Eu te voi ridica, te voi invia la o viata noua."

Gandeste-te la ce inseamna sa fii fara pata sau zbarcitura. Noi stim ca o pata este ceva murdar, ceva intinat. Dar ce stim despre un rid? Ai auzit vreodata expresia "un rid nou"? Inseamna sa adaugi o idee noua la un concept deja existent. Un rid, in acel sens, se aplica acelora care incearca sa adauge la Evanghelie. Sugereaza un mod usor de a obtine raiul, fara predarea deplina in bratul lui Christos.

Acesta este felul de Evanghelie care se predica in multe biserici astazi. Predicile tintesc numai spre implinirea nevoilor oamenilor. Cand citesc cuvintele lui Isus, imi dau seama ca acest fel de predicare nu va tine, nu va merge. El nu indeplineste adevarata lucrare a Evangheliei.

Va rog sa nu ma intelegeti gresit: Eu nu sunt impotriva predicarii despre mangaiere, alinare si tarie pentru oamenii lui Dumnezeu. Ca pastor al Domnului, eu sunt chemat sa fac tocmai aceasta. Dar daca eu predic numai in conformitate cu nevoile oamenilor, si ignor chemarea lui Christos de a pune la picioarele Lui vietile noastre, atunci adevaratele nevoi nu vor fi niciodata implinite. Cuvintele lui Isus sunt clare: Nevoile noastre sunt implinite prin moartea fata de ego, fata de noi insine si luarea crucii Sale.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2180
  • Export PDF: 4
Opțiuni