Tu eşti următorul!!!
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 18/12/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 18.12.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Psalmi 50:10 Căci ale Mele Sunt toate dobitoacele pădurilor, toate fiarele munţilor cu miile lor.

Să presupunem că numai ce ai auzit despre cineva a cărui datorii financiare au fost în mod miraculos anulate. Sau prietenul tău tocmai ţi-a spus că deşi a fost un student mediocru, a primit nota maximă. Poate că duminica asta ai auzit un cuplu care a împărtăşit despre cum au devenit mândrii posesori ai unui apartament ce a fost câştigat ca superpremiu la un supermarket sau cum un alt cuplu care-şi dorea de mult un copil, acum aşteaptă ca acesta să se nască.

Atunci când vezi pe alţii cum sunt binecuvântaţi, te întrebi vre-odată, când va veni şi rândul tău? Sau te trezeşti spunând „Oh, a fost binecuvântat cu binecuvântarea pe care o ceream eu de atâta vreme... uite unde s-a dus binecuvântarea mea!”

Acum, numai pentru că economia omenească funcţionează pe principiul depozitului, asta nu înseamnă că economia Lui Dumnezeu funcţionează la fel. Deci, data viitoare când cineva este binecuvântat, spune-ţi „nu sunt dezamăgit, nu sunt gelos ci sunt următorul care va fi binecuvântat.”

Totdeauna aminteşte-ţi că Dumnezeu nu este nevoit să binecuvânteze pe cineva, dezavantajând pe altcineva. Nu trebuie să fim invidioşi unii pe alţii. Există o porţie pe care Dumnezeu ţi-o dă ţie şi nici un om nu o poate atinge, căci are numele tău pe ea. (Ioan 3:27) Drept răspuns, Ioan i-a zis: „Omul nu poate primi decât ce-i este dat din cer.

Dumnezeul nostru este un Dumnezeu bogat. Ale Lui sunt toate dobitoacele şi fiarele munţilor. El are posibilităţi şi binecuvântări despre care tu nici nu ştii şi care sunt rezervate special pentru tine. Este mai mult decât suficient, pentru toată lumea şi vor mai şi rămâne din abundenţă. De fapt, tu nu vei fi în stare să le iei pe toate căci atunci când binecuvântările încep să curgă, vor veni rupând năvoadele şi scufundând bărcile, vei fi nevoit să-ţi chemi colegii şi prietenii din celelalte bărci ca să te ajute (Luca5:1-7). Acesta este felul de binecuvântări pe care Dumnezeu le dă. Deci, pregăteşte-te pentru binecuvântarea ta şi abundenţa care dă pe dinafară!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1536
  • Export PDF: 3
Opțiuni