Autoritatea Lui Cristos ți-a fost dată ție
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 11/12/2009
    12345678910 0/10 X

Meditatii zilnice 11.12. 09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore


Matei 28:18 Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei, şi le-a zis: „Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ.

Atunci când Dumnezeu a creat omul, El i-a dat autoritatea de a domni asupra a tot ce este pe pământ. (Geneza1:26) Dar când Adam a păcătuit, el a cedat această autoritate lui satan. Şi atunci când autoritatea omului a fost transferată lui satan, el a adus boala, sărăcia, cearta, amărăciunea, durerea, pierdere şi moarte. El a creat un dezastru pe pământ, pentru om.

„Pastor Prince, de ce Dumnezeu nu l-a luat pe diavol de gât şi să-l arunce afară din grădină?”

Dumnezeu nu a făcut acest lucru fiindcă El este un Dumnezeu judiciar, imparţial: un om i-a cedat autoritatea lui satan, deci trebuia tot un om ca să o ia în mod legal, înapoi. Şi Dumnezeu a făcut acest lucru printr-un OM. Numele Lui este Isus.

Prin moartea Lui la cruce, Isus a restaurat pe drept, tot ceea ce Adam pierduse. De aceea, chiar înainte de a se întoarce înapoi la cer, El a spus „Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ, de aceea, mergeţi... ” (Matei28:18-19). Acele cuvinte ne spun că El a transferat toată autoritatea Sa asupra noastră. Aceeaşi autoritate pe care a avut-o asupra furtunii, duhurilor rele, bolii, neputinţei, chiar şi a morţii este astăzi a noastră, ca să o folosim.

Deci, atunci când se vesteşte o epidemie de gripă, şi mulţi copii se îmbolnăvesc, să ştii că ai suveranitatea asupra epidemiei. Declară „prin autoritatea care mi-a fost dată în Numele Domnului Isus Cristos, această epidemie nu-mi va afecta copiii. Aşez Numele Lui Isus peste ei.”

Dacă ţi s-a spus că în familia ta boala de inimă este moştenire, declară-ţi suveranitatea „prin autoritatea care mi-a fost dată în Numele Domnului Isus Cristos, distrug orice formă, manifestare sau ereditate a acestei boli. Prin sângele Lui, familia mea a fost răscumpărată din acest blestem şi din toate celelalte blesteme”

Autoritatea care ne-a fost restaurată, nu este doar autoritatea pe care o avea Adam pe pământ înainte de cădere, ci autoritatea de necontestat şi completă a Lui Isus Cristos, în cer şi pe pământ!

Statistici
  • Vizualizări: 1548
  • Export PDF: 4
Opțiuni