Vei avea orice vei spune.
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 10/11/2009
    12345678910 0/10 X
Meditatii zilnice 10.11.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



Mar 11:23 Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia: „Ridică-te şi aruncă-te în mare”, şi dacă nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ce zice se va face, va avea lucrul cerut.

Dumnezeu spune ca vom avea orice vom cere. Asa ca orice vrem sa avem, putem cere si vom primi.

Din pacate, noi de obicei spunem ceea ce nu vrem sa avem. De exemplu, spunem „nu stiu de ce banii mei se termina atat de repede in fiecare luna... chiar si cand primesc o prima, niciodata, se pare, ca nu sunt suficienti”. Si, destul de adevarat, noi vedem in viata noastra „bani care nu sunt suficienti” si sfarsitul lor in fiecare luna.

Deci vezi, ai ceea ce spui. Asa ca de ce sa nu schimbi ceea ce spui, de ex.”de acum inainte, voi avea mai mult decat suficient, fiindca Isus a devenit sarac pe cruce ca eu sa pot fi bogat (2Corinteni8:9). Asa ca, saracie, dispari, in Numele Lui Isus Cristos!”

Orice munte de dificultati ai, fie el un munte de datorii sau serioase probleme de sanatate, Isus spune „Adevărat vă spun că, dacă va zice cineva muntelui acestuia: „Ridică-te şi aruncă-te în mare”, şi dacă nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ce zice se va face, va avea lucrul cerut.

Isus subliniaza importanta pronuntarii/spunerii, mentionand cuvantul zice/spune de trei ori iar cuvantul crede numai odata. Problema noastra azi este ca exista mai multe predici despre a crede decat despre a spune. Asa ca motivul pentru care oamenilor le este greu sa umble prin credinta este faptul ca ei nu spun/proclama suficient.

Dar daca te concentrezi mai mult spre a spune/pronunta Cuvantul Lui Dumnezeu, credinta va veni. Credinta vine prin auzire, a auzi Cuvantul Lui Dumnezeu (Romani10:7). Astfel a intarit Dumnezeu credinta lui Avraam. A schimbat numele lui Avram in Avraam, ceea ce inseamna „tatal multor neamuri” (Geneza17:5) si de atunci inainte, de cate ori Avraam se prezenta, el spunea „ma numesc tatal multor neamuri”.

Prietene, declara-ti abundenta spunand „Domnul este Pastorul meu, nu voi duce lipsa de nimic”(Psalmul23:1) declara-ti sanatatea spunand „Prin ranile Lui Isus sunt vindecat” (Isaia53:5) si vei avea orice vei spune!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1399
  • Export PDF: 3
Opțiuni