El continuă să fie Jehovah Rapha.
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 24/10/2009
    12345678910 0/10 X

Meditatii zilnice 23.09. 10
New Creation Church – Singapore



Exod 15:26 "… Eu sunt Domnul care te vindeca."

Stii ca primul nume pe care l-a aratat Domnul Israelitilor dupa ce au iesit din Egipt a fost Iehova Rapha, Domnul care te vindeca? Era ca si cum le spunea, cand si-au inceput viata noua cu El, ca El deja i-a vindecat de durerile si suferintele de care au avut parte cand au fost sclavi in Egipt. Intr-adevar, cand i-a scos din Egipt, 'nici unu nu a fost neputincios'. (Psalmul 105:37)

Astazi, asa cum israelitii au fost eliberati de robia lor din Egipt si tu ai fost eliberat de robia pacatului si bolii, de robia diavolului, de catre sangele Mielului. Si Domnul, care este acelasi ieri, azi si in veci, inca iti spune 'Eu sunt Domnul care te vindeca'

O membra a bisericii noastre, care experimenta durere in uter de cateva luni, s-a uitat la Isus ca la vindecatorul ei. Intr-un final a mers la doctor, si acesta i-a facut un eco la uter. Cand I s-a spus ca avea doua tumori mari si un chist in uter, ea a continuat sa se uite la Isus ca cel care o vindeca. Apoi doctorii i-au testat sangele sa vada daca tumoarea este cancerigena.

Trei zile mai tarziu, ea a mers din nou la doctor si i s-a spus ca tumoarea nu este cancerigena. Nu doar atat dar cel de-a doilea eco pe care i l-au facut a aratat ca una dintre tumori si chistul au disparut total. Cealalta tumoare s-a redus ca marime. Desi a inceput sa ia medicamente, doctorul i-a spus ca avand in vedere marimea tumorii, va dura luni pana sa se vindece. El a spus ca aceasta este cea mai repede vindecare pe care a vazut-o vreodata!

Dragul meu, daca doctorul ti-a dat un rezultat rau cu privire la sanatatea ta, nu dispera. Uita-te la Isus si asteapta vindecare pentru trupul tau. El este acelasi ieri, azi si in veci. El inca este Iehova Rapha- Domnul care te vindeca!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1339
  • Export PDF: 4
Opțiuni