Văzându-te în Cristos.
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 22/10/2009
    12345678910 0/10 X

Meditatii zilnice 22.09. 10
New Creation Church – Singapore



Efeseni 1:3 Binecuvantat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care ne-a binecuvantat cu tot felul de binecuvantari duhovnicesti, in locurile ceresti, in Hristos.

Imi amintesc ca am trecut printr-o perioada oribila de depresie la varsta de 18 ani. Crezand ca am fost posedat de demoni, am cautat un om a lui Dumnezeu care sa alunge diavolul din mine. Dar cand acest barbat si-a pus mainile peste mine, a inceput sa proroceasca cu privire la viata mea. El a spus 'Joe, te vad predicand miilor de oameni si folosit de Dumnezeu avand un impact mare asupra multor vieti. Joe, esti chemat de Dumnezeu si diavolul incearca sa te opreasca. '

'Ce? Eu am venit aici sa fiu eliberat! Sunt interesant doar in a-mi salva viata, nu in a predica sau a avea impact asupra altor vieti' am gandit eu atunci.

Ce s-a intamplat atunci a fost ca in acel moment Dumnezeu i-a permis acestui om sa intre in zona fara timp in care e El si sa imi aduca viitorul inaintea mea. Eu eram de doar 18 ani atunci. Astazi sunt pastor intr-o biserica cu peste 13.000 membrii. Astazi, vad ce mi s-a spus cu mult timp in urma.

Adevarul este ca Dumnezeu nu vede cum vedem noi. Avraam a fost fara copii la varsta de 100 de ani si sotia sa Sara, de 90 de ani a fost de doua ori moarta in pantece. (Gen 17:17). Totusi Dumnezeu l-a vazut si i-a vorbit ca si cum el ar fi tatal multor neamuri.

Si Dumnezeu vrea ca noi sa vedem in felul in care El vede. Noi suntem legati de timp si asta ne poate limita viziunea. Chiar acum, poate te vezi trecand printr-o incercare in casnicia ta, la servici, in situatia materiala sau in sanatate. Dar Dumnezeu vede o casatorie binecuvantata, succes la locul de munca, imbunatatire supranaturala a sanatatii si un trup vindecat pentru ca El iti spune ca esti binecuvantat cu orice binecuvantare spirituala in locurile ceresti in Christos.

Dumnezeu te vede in Christos. Deci cand te vezi in Christos, care este in afara timpului, iesi si tu din zona timpului. Si in aceasta zona fara timp in Christos, orice nevoi sau incercari ale tale sunt deja indepartate, reparate, restaurate sau inviate. In acea zona fara timp in Cristos, esti deja binecuvantat cu orice binecuvantare spirituala in locurile ceresti!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1452
  • Export PDF: 3
Opțiuni